Integritetspolicy

Vår integritetspolicy/personuppgiftspolicy

 

Vi är skyldiga att skydda dina personliga uppgifter. Enligt GDPR (General Data Protection Regulation), en ny dataskyddsförordning inom EU som träder i kraft den 25 maj 2018. Den ersätter Personuppgiftslagen (PuL) och ställer högre krav på tillämpning. Lagen handlar om privatpersonens rätt till sina egna personuppgifter och sin integritet samt hur dessa ska skyddas.

 

Vår integritetspolicy/personuppgiftspolicy beskriver vilken typ av information som vi samlar in på sajten, webshoppen och i bokningssystemet samt hur vi använder och skyddar informationen. Vill du inte att dina personuppgifter sparas i samband med besök på vår webbplats,i bokningssystemet eller i Boka Direkt eller vill du ändra information som du gett oss hittar du information om detta här nedan.

 

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med oss på Lena Spataget skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande bokningstjänsten, webbshoppen med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål.

 

Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

 

Så använder vi dina uppgifter

Personuppgifter som du lämnar till oss på denna webbplats kommer vi att använda till det syfte som beskrivas i samband med att du skriver in personuppgifter som för att kunna boka din valda tjänst, påminna om bokningen, kunna hantera dina köp i webshoppen samt skicka nyhetsbrev med information och erbjudanden från Lena Spataget.

Vi kan använda de uppgifter du lämnar (e-postadress, telefonnummer samt adress vi webshopköp) till att kontakta dig enligt ovan.

 

Information om cookies på Lenaspataget.se

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies. Enligt lagen om elektronisk kommunikation, (trädde i kraft den 25 juli 2003), är vi skyldiga att informera alla som besöker en webbplats med cookies om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa cookies används till och hur cookies kan undvikas. Din webbläsare kan ställas in så att du automatiskt informeras om att webbsidan innehåller cookies och om du vill neka till cookies.

 

Vi använder cookies för att vi ska få bland annat besöksstatistik på vår webbplats.

 

Kontakt

Kontakta oss på Lena Spataget, Djupdalsvägen 10, 19251 Sollentuna, eller

073-252 72 77 om du har frågor kring denna integritetspolicy.