Produkter

Vårdande produkter för kropp och ansikte.

Ett hudvårdmärke som skapar effektiva, lyxiga ansikts- och kroppsprodukter och behandlingar med fokus på välmående. Vi erbjuder enkla hudvårds-program så att du varje dag kan ta hand om din hud på bästa sätt.

Vi söker efter de mest effektiva ingredienser med högsta kvalité, för att kunna leverera maximala resultat.

 

Kerstin Florian började för mer än 40 år sedan att utveckla ett koncept och en filosofi för att länka samman kropp och själ med skönheten från naturen. Filosofin består av välbefinnandets fyra hörnstenar;

  • Bra kost
  • Fysisk träning
  • Mental avkoppling
  • Vård av ansikte och kropp

För framställandet av hennes produkter kombinerar hon den främsta teknologin med naturliga ingredienser och samarbetar med utvecklingsteam på laboratorier i Schweiz, Tyskland, Frankrike och USA. Kerstin Florian för spatraditionen framåt och skapar moderna behandlingsformer och produkter som har sin grund i naturens helande krafter och i gamla behandlings-traditioner. Finns på Spaanläggningar världen över.

 

 

 

I mer än 60 år har Sothys varit en utvald leverantör bland professionella SPA och Salonger.

Sothys, ett framgångsrikt koncept dedikerat till skönhetsinstitut och spa.

Dess unika och innovativa formler som härrör från Sothys forskning i kombination med exklusiva massager och behandlingar ger varje kund njutning och resultat av deras behandlingar.

Hot & Cold

Hot & Cold liniment är i ihuvudsak baserad på varsamt framtagen Aloe Vera Juice där alla naturliga ämnen, enzymer och aminosyror finns kvar. Aloe Vera är en utomordentlig "bärare" av ämnen som lätt tränger in i huden.

Hot & Cold passar utmärkt även för egenvård.

 

 

 

 

 

Nyttadesign utvecklar, formger, tillverkar etiskt producerade textila produkter i miljövänliga material (eko-bomull och hampa). Syftet är att erbjuda innovativa och funktionella ekologiska produkter som ökar välbefinnandet och förenklar vardagen och insprierar till att odla inomhus.

 

me&friends, en ljuvlig kollektion doftljus med 100% rent rapsvax och milda giftfria doft- och eteriska oljor.