Ansiktet

Pellentesq suiem

Behandlingar för Ansiktet

Vi anpassar våra produkter efter dina behov och önskemål om resultat i våra behandlingar för ansiktet. Djuprengöring och näring gör att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande och dagligt använda produkter. Vi arbetar med peeling och djuprengörande masker, inte portömning. Du kan välja mellan 30, 60 eller 90 minuters behandling.

 

För att ytterligare öka ditt välmående

och få ut mer av dina behandlingar

rekommenderar vi dig att ta en rask

promenad innan du kommer till oss.

 

 

Pris:

90min 1 390kr

60min 950kr

30min 490kr

 

 

 

Face de lux 90min

En lyxig behandling för ansiktet med exklusiva produkter som anpassas efter din hud och önskan om resultat. Här ingår rengöring,peeling,(ej portömning) ansiktsmask, toner, serum, ögoncreme, dagcreme samt färgning och formning av bryn. En underbar massage för skuldror, ansikte, händer och fötter ingår också.

 

Face - 60min

En underbar behandling för ansiktet med produkter från som anpassas efter din hud. Rengöring , peeling, ansiktsmask, serum och dagkräm. Massage för skuldror, axlar , nacke och ansikte ingår.

 

Face express 30min

En lättare ansiktsbehandling med rengöring, djuprengörande mask, lättare ansiktsmassage och dagcreme ingår.

 

Antistress refresh kombination 60min

Här har vi kombinerat en avstressande rygg/nackmassage med en lättare uppfräschade ansiktsbehandling där ansikts-/huvudmassage, rengöring, mask, toner och avslutande

dagkräm ingår. Du kommer ner i varv och blir skönt avslappnad.

 

Eye Rescue 30 min

En lyxig ögonbehandling som passar alla hudtyper. Få en omedelbart föryngrande effekt på huden kring ögonen. Minskar synbart rynkor kring ögonen, återfuktar och ljusar upp redan efter första behandlingen. Med koncentrerade, mineralrika alger ger denna ögonbehandling en intensiv energiboost till huden samt lyfter och mjukar upp.

 

Naturlig facelift massage 60/90min

En lyftande behandling för ansikte och dekoltage med en unik kombination av effektiva österländska tekniker samt akupressur. Behandlingen har en positiv effekt på rynkor och linjer, den tonar och förbättrar cirkulationen i huden. Med lugna, massagegrepp behandlas hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Ansiktet blir skönt avslappnat, får en härlig lyster och förbättrad spänst. Välj mellan 60 eller 90min behandling.

 

I 60min behandling ingår ansiktsrengöring, faceliftmassage, skalpmassage och avslutande fuktighetsgivande kräm.

 

I 90 min behandlingen lägger vi till peeling, ansiktsmask, anti-age serum och fuktighetsgivande kräm för dig som vill ha ytterligare effekt på linjer, hudton och struktur.

 

För bästa resultat rekommenderas 1 behandling/vecka i 5-6 veckor som en kur. Sedan underhåller du ansiktet med 1 behandling var 4-6:e vecka.

Boka in en kur på 6 behandlingar, välj mellan 60 eller 90min behandlingar.

 

Pris för kur :

6 x 60min 5 190kr (ord.pris 5 700kr

6 x 90min 7 490kr (ord.pris 8 340kr)

 

 

Lash lift - Permanent fransböjning

Lash lift är permanent fransböjning där vi ger era fransar en naturlig böj för ett naturligt utseende. Vi färgar även fransarna i önskad färg efter behandlingen.

 

Lash Lift kan hålla i upp till 6 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egna frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen var 4-6:e vecka.

 

Kom osminkad och undvik olja och smink på fransarna samma dag efter behandlingen.

 

Lashlift+frans& brynfärg+brynplockning 60min Pris: 950kr

Lashlift + fransfärg 45 min Pris: 750kr

Lashlift (utan färgning av fransar) 40 min Pris: 590kr

 

Fransfärgning och bryn

Frans- & brynfärg + plockning 30min Pris: 490kr

Brynfärg + plockning 20min Pris: 350kr

Fransfärgning 20min Pris: 350kr

Brynplockning 15min Pris: 250kr

 

 

Hårborttagning/Sugaring i ansiktet

För den känsliga huden i ansiktet använder vi sockerpasta eller honungsemulsion för skonsam hårborttagning. De är 100% naturprodukter som har läkande och stärkande beståndsdelar som minskar smärta och hudirritation.

Bryn Pris: 250kr

Haka + överläpp Pris: 350kr

Haka Pris: 250kr

Överläpp Pris: 150kr