Ansiktzonterapi

Ansiktszonterapi

Ansiktszonterapi

En mjuk, avslappnande och mycket kraftfull behandling av ansiktet som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition.

Vid ansiktszonterapi stimuleras centrala nervsystemet, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar, minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immun-försvar, stimulerar den egna läkningen och återställer balansen i kroppen.

 

Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärt-lindring), förbättras blodcirkulationen, rynkor blir mindre när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare vackrare utseende, friskare hud och en förbättrad hälsa.

 

Ansiktzonterapi kan med fördel kombineras med andra kropps- och ansiktsbehandlingar som t. ex. massage, ansiktskur, kroppsinpackning.

 

Ansikstzonterapi 45min Pris: 720 kr

Ansiktszonterapi 30min Pris: 490 kr