Behandlingar

Massage - i alla våra kroppsbehandlingar

Massage ger en skön avslappning och snabb återhämtning då den löser upp muskelspänningar, minskar stress, stärker immunförsvaret och ökar elasticiteten i både hud och muskulatur. Därför har vi valt att ha massage i alla våra kroppsbehandlingar.

Välj mellan 30, 45, 60 eller 90 min behandlingar.

 

Vi anpassar våra behandlingar efter dina behov

och önskemål. Tveka därför inte att tala om

hur du vill ha din behandling!

 

För att ytterligare öka ditt välmående och få ut

mer av dina behandlingar rekommenderar vi dig

att ta en rask promenad innan du kommer till oss.

 

Priser:

90 min 1390kr

75 min 1190kr

60 min 950kr

45 min 720kr

30 min 490kr

 

Neroli Blossom Sensory Experience 90 min

Väck sinnena till liv med dofter från Neroli/bitter-apelsinblomman! En massagebehandling som ger en djup avslappning men samtidigt en upplyftande upplevelse med energibalansering, en rengörande fotritual med eukalyptus-doftande handdukar, reflexology för att rensa huvudet, en lymfatisk torrborstningsteknik följt av en avslutande meditativ kroppsmassage med Neroli Blossom Bath & Body Oil. En helt underbar upplevelse!

 

Aroma de lux 60min/90min

En lyxig behandling som är avslappnande för musklerna, verkar utrensande och återfuktar. Efter skrubb appliceras en mineralrik, mjukgörande Body Crème som blandats med aromaolja över hela kroppen. Medan du ligger skönt avslappnad i en varm mjukgörande inpackning ges rengöring och massage i ansiktet. I 90min behandlingen ingår en längre massage på kroppen.

 

Hanakasumi - "Blomblad för vinden" 60min/90min

Hanakasumi är en ljuvligt lyxig kroppsbehandling med inspiration från badritualerna i Japan med doft av körsbärs- och lotusblommor. Behandlingen bjuder på en varm kroppspeeling med enzymer från papaya som peelar och mjukar upp din hud, en lång fotmassage med akupressur och därefter masseras varmt närande sheasmör in på hela kroppen.

Du blir skönt avslappnad och får en silkeslen återfuktad hud. Välj 90 min om du vill ha en längre massage.

 

Lavendel dream 60min/90min

I denna lyxiga behandling med kan du njuta och känna hur din kropp kommer i balans och total avslappning! Här ingår fötter, kroppsskrubb, massage med varm lavendelolja och varma stenar. En behandling med fantastiska dofter.

I 60min ingår halvkropps- massage och i 90min helkroppsmassage.

 

Mindfulness massage 60min/90min

Mindfullness - massage för dig som vill komma bort från stress och få en djupgående, rogivande och muskelavslappnande helhets-massageupplevelse anpassad utifrån dina behov med ett fördjupat fokus på total närvaro.

 

Antistress refresh kombination 60min

Här har vi kombinerat en avstressande rygg/nackmassage med en lättare uppfräschade ansiktsbehandling där ansikts-/huvudmassage, rengöring, mask, toner och avslutande

dagkräm ingår. Du kommer ner i varv och blir skönt avslappnad.

 

Magnesium Wellness 60min

Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt för kroppens välbefinnande. Denna närande behandling, med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de oftast låga nivåerna av mineraler. Bra för dig som har ont i muskler och leder.

Först en torrborstning av kroppen, sedan följer varma kompresser med mineraler och massage utifrån dina behov med magnesium lotion på kroppen, ansiktsmassage och avslutningisvis en härlig fotstretch/massage.

 

Body firming detox 60min

Body Firming Detox är en intensiv kroppsbehandling utformad för att förfina och öka hudens fasthet samt medverkar till utrensning och ökad energi. En exklusiv torrborstteknik hjälper till att exfoliera huden och stimulera den lymfatiska dräneringen och cirkulationen. Behandlingen innehåller även en djupgående cellulitmassage med ett aktivt uppstramande serum.

 

Body firming kur med 6st behandlingar

För att nå ett förbättrat resultat rekommenderar vi en kur på ca sex gånger med en behandling i veckan och att du samtidigt (dagligen) arbetar hemma med torrborstning, Intensive Slimming Serum och Multi-Vitamin Firming Crème.

För att få bort celluliter krävs det lite arbete, men med hjälp av bra produkter och behandlingar går det mycket lättare.

I kurpriset ingår: 6 behandlingar /1 beh i veckan + borste, slimming serum och multivitamin firming creme för hemmabehandling. Pris: 5 500kr (ord.pris 6 500kr)

 

Sköna fötter 45 min

Välgörande vård för friska fötter. En uppfriskande behandling där dina fötter får nytt liv igen. Fotbad, peeling av fötter och underben, följs av skonsamt filande av förhårdnader. Därefter appliceras fotbalsam och fötterna packas in. Behandlingen avlutas med fot-

och underbens massage.

Body scrub 30min

Scruben peelar bort torr hud och ger en ny lyster åt huden. Efter scrub ges en mjukgörande body lotion. Din hud blir silkeslen och får en härlig lyster.

 

Antistress refresh kombination 60min

Här har vi kombinerat en avstressande rygg/nackmassage med en lättare uppfräschade ansiktsbehandling där ansikts-/huvudmassage, rengöring, mask, toner och avslutande

dagkräm ingår. Du kommer ner i varv och blir skönt avslappnad.

 

Sothys Athletics massage 75min

En Deep Tissue inspirerad massage, som är speciellt utformad för total avkoppling, kombinerad med djupa tryck, trummningar och strykningar på områden där du har spänningar i kroppen. Massagen passar dig som har behov av uppmjukning och avslappning, före eller efter träning, vid stress eller för dig som har mycket spänningar och ömma muskler.

 

Hot Stone massage 60min/45min/30min

Hot stone är en lugn, avstressande men ändå djupgående lugn massage. Värmen från stenarna gör att musklerna slappnar av, vilket gör att terapeuten kan bearbeta musklerna utan att använda djuptryck. Du blir härligt avslappnad.

 

Massage, 90 min/60min/45min/30min

Vi anpassar massagen efter dina behov och önskemål om resultat. Du talar om när du kommer för terapeuten hur du vill ha din massage.

Här är några exempel på de olika typer av massage som vi erbjuder:

Klassisk djupgående, Anti-stress, Relax.

 

Massage för gravida 60min/45 min/30min

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna på olika sätt.

Vi anpassar massagen efter dina önskemål och behov. Gravidmassage passar

alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.

 

 

Medicinsk massageterapeutisk behandling 60min eller 45min

Både den klassiska massagen och den medicinska massageterapeutiska behandlingen kan vara precis lika djupgående och lika inriktade på specifika problem, men med skillnaden att den terapeutiska ofta inriktar sig på lite mer avancerade bekymmer och utförs av vår medicinska massageterapeut som har ännu lite mer kunskap än massören om vissa skador och problem.

 

Behandlingen kan antingen vara inriktad mot att förebygga besvär eller behandla direkta problem och besvär som tex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, musarm, strålande smärta och huvudvärk. Här använder vi oss av olika massagetekniker och stretch samt hemövningar ingår ofta i behandlingen. Välj mellan 60min/45min

 

 

Bronze express - Brun utan sol

Vill du få färg och bli naturligt solkysst på bara några timmar. Då är Brun utan solbehandling något för dig. För att få en jämnare och snyggare färg förbereder vi huden med scrub som tar bort döda hudcellerna, sedan appliceras hudlotion på kroppen, särskilt på torrare partier för en jämnare färgton. Bronz Express lotion masseras sedan in på kroppen och du får en vacker ”solbränna”direkt.

 

BRONZ Express passar alla hudtyper, även för dem som inte kan få solskydd naturligt av solexponering. Produkten håller 5-7 dagar och försvinner gradvis som en vanlig solbränna.

 

Råd för brun utan solbehandling:

 

Ha gärna mjuka löst sittande kläder att ta på dig efter behandlingen.

Ta inte på vita kläder direkt efter appliceringen av produkten.

 

Duscha inte och inte träna förrän tidigast 3 timmar efter användning.

 

Produkten kladdar inte, lätt att använda och resultatet är omedelbart då vätskan är färgad.

 

Innehåller: DHA.