Vaxning/Sugaring

Vaxning

 

Traditionell hårborttagning. Håret dras upp ur hårrötterna med hjälp av uppvärmt vax. Håret måste därför vara ca 0,5 cm för att behandlingen skall kunna utföras. Håller mellan 3-6 veckor. Vid regelbunden vaxning kommer hårstråna med tiden att lossna lättare, växa glesare, bli tunnare och själva vaxningen göra mindre ont. Undvik att sola inom 24 timmar efter vaxningen.

 

 

Armhålor 15 min Pris: 250kr

Bikinilinjen 20 min Pris: 350kr

Underben 20 min Pris: 350kr

Underben inkl.knä och tår 30 min Pris: 450kr

Hela ben 45 min Pris: 690kr

Hela ben + bikinilinjen 70 min Pris: 990kr

 

 

Sugaring - Hårborttagning med honungsemultion/sockerpasta

Både sockerpasta och honungsemulsion är 100% naturprodukter för skonsam hårborttagning. Honung har läkande och stärkande effekt. Den innehåller starka antibakteriella enzymer och organiska syror samt beståndsdelar som minskar smärta och hudirritation. Efter hårborttagningen med honungsemultion blir huden underbart mjuk och silkeslen.

Vi tillämpar en speciell teknik där håren tas bort medhårs, tvärtemot vanlig vaxning.

Tack vare tekniken och honungsemulsionens goda egenskaper minskar risken för inåtväxta hårstrån avsevärt.

 

Ansiktet

Ögon bryn 15min Pris: 250kr

Överläpp 10min Pris: 150kr

Haka 10min Pris: 250kr

Överläpp+haka 15min Pris: 350kr

 

Kropp

Armhålor (Axiller) 15min Pris: 250kr

Bikinilinjen 20min Pris: 390kr

Brazilian (endast kvinnor) 40min Pris: 490kr

Underben inkl. knä och tår 30min Pris: 450kr

Hela ben 45min Pris: 690kr

Armar 20min Pris: 350kr

Axlar 20min Pris: 350kr

Bröstrygg 30min Pris: 450kr

Hel rygg 45min Pris: 690kr

 

 

 

 

 

 

Om brasiliansk vaxning

 

Brasiliansk vaxning/intimvaxning innebär att man tar bort allt eller nästan allt könshår. Du väljer själv om du vill ta bort allt eller om du vill lämna kvar mellan skinkorna, spara en linje eller liknande. Det kallas Brazilian intim om den görs på kvinnor och Manzilian intim om det görs på män.

På Lena Spataget utför vi enbart brasiliansk intimvaxning på kvinnor.

 

För att uppnå bästa resultat vid din brasilianska vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5-7mm långt, dvs. minst 2-3 veckors utväxt efter rakning eller 4-5 veckor efter din senaste brasilianska vaxning. Det blir ett mjukt och lent resultat som varar mellan två till sex veckor beroende på hur snabbt ens hår växer.

 

Första gången du gör en brasisliansk vaxning kan det göra ont, men det går över snabbt. Det är bara själva rycket som gör ont för att hårstråna är grova och sitter hårt i hårsäckarna. Vid regelbunden brasiskiansk vaxning kommer hårstråna med tiden att lossna lättare, växa glesare, bli tunnare och själva vaxningen göra mindre ont. Väntar man längre eller rakar bort håren mellan gångerna så hinner de rota sig och det kan göra lika ont som första gången.

Du ska helst inte sola, träna eller bada på 24 timmar efter din vaxning och så länge du har rodnad. Du kan duscha. Vi rekommenderar att använda babypuder tills rodnaden har lagt sig. Ha gärna ett par mjuka bomullstrosor så huden kan andas och det är bra om du inte har för tajta byxor på dig när du precis fått din vaxning,

Vi utför inte brasiliansk intimvaxning på män eller gravida.