Ansiktsbehandlingar

Ansikts-behandlingar

För hälsa och välmående

Behandlingar för Ansiktet


Vi anpassar våra produkter efter dina behov och önskemål om resultat i våra behandlingar för ansiktet. Djuprengöring och näring gör att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande och dagligt använda produkter. Vi arbetar med peeling och djuprengörande masker, inte portömning.


Du kan välja mellan 30, 60 eller 90 minuters behandling.


För att ytterligare öka ditt välmående och få ut mer av dina behandlingar rekommenderar vi dig att ta en rask promenad innan du kommer till oss.

Face de lux  90min

1390kr


En lyxig behandling för ansiktet med exklusiva produkter som anpassas efter din hud och önskan om resultat. Här ingår rengöring,peeling,(ej portömning) ansiktsmask, toner, serum, ögoncreme, dagcreme  samt  färgning och formning av bryn. En underbar massage för skuldror, ansikte, händer och fötter ingår också.


Färgning av fransar och bryn + plockning 30 min

490kr

Färgning av bryn + plockning 20 min

350kr

NYHET! Anda - Vital face


60min 950kr


ANDA Vital  Är en ny ren och effektiv behandling för att nära huden och lyfta sinnet med naturliga, veganska, cruelty-free och ekologiska ingredienser som fokuserar på vitalitet och livskraft för både hud och själ. ANDA – i betydelsen andetag – representerar mer än bara en hudvårdsrutin. Vi skräddarsyr behandlingen för att passa just dina behov. 

Här ingår bland annat Gua Sha en specifik massageteknik där man använder särskilda kristaller/stenar för att uppnå ett direkt synligt resultat. Massagen ger bland annat förbättrad cirkulation, ökad elasticitet, fantastisk lyster och en mer återfuktad hud.  En behandling som passar alla hudtyper som vill motverka åldrandet och få omedelbar effekt!Face express 30min

490kr


En lättare ansiktsbehandling med rengöring, djuprengörande mask, lättare ansiktsmassage och dagcreme ingår.


Eye Rescue 30 min

490kr


En lyxig ögonbehandling som passar alla hudtyper. Få en omedelbart föryngrande effekt på huden kring ögonen. Minskar synbart rynkor kring ögonen, återfuktar och ljusar upp redan efter första behandlingen. Med koncentrerade, mineralrika alger ger denna ögonbehandling en intensiv energiboost till huden samt lyfter och mjukar upp. 

Naturlig facelift massage

60min 950kr

90min 1390kr


En lyftande behandling för ansikte och dekoltage med en unik kombination av effektiva österländska tekniker samt akupressur. Behandlingen har en positiv effekt på rynkor och linjer, den tonar och förbättrar cirkulationen i huden. Med lugna, massagegrepp behandlas hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Ansiktet blir skönt avslappnat, får en härlig lyster och förbättrad spänst.  Välj mellan 60  eller 90min behandling.


I 60min behandling ingår ansiktsrengöring, faceliftmassage, skalpmassage och avslutande fuktighetsgivande kräm.


I 90 min behandlingen lägger vi till peeling, ansiktsmask, anti-age serum och fuktighetsgivande kräm för dig som vill ha ytterligare effekt på linjer, hudton och struktur.


För bästa resultat rekommenderas 1 behandling/vecka i 5-6 veckor som en kur. Sedan underhåller du ansiktet med 1 behandling var 4-6:e vecka.

Boka in en kur på 6 behandlingar, välj mellan 60 eller 90min behandlingar.


Pris för kur :

6 x 60min  5 190kr  (ord.pris 5 700kr                 

6 x 90min  7 490kr  (ord.pris 8 340kr)

Face - 60min

950kr

En underbar behandling för ansiktet med  produkter från som anpassas efter din hud. Rengöring , peeling, ansiktsmask, serum och dagkräm. Massage för skuldror, axlar , nacke  och ansikte ingår.

Lashlift Permanent ögongransböjning + färgning
av fransar och bryn 60 min

950kr


 Här permanentar vi fransar och färgar fransar och bryn, även plockning av bryn ingår.
Permanent fransböjning är en behandling där vi gör en fransböjning som ger era fransar en naturlig böj och ett naturligt utseende. Vi färgar även fransarna i önskad färg efter behandlingen.

Lash Lift kan hålla i upp till 6 veckor, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egna frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen var 4-6:e vecka. 

Kom osminkad och undvik olja på fransarna samma dag. Antistress refresh kombination 60min

950kr


Här har vi kombinerat en avstressande rygg/nackmassage med en lättare uppfräschade ansiktsbehandling där ansikts-/huvudmassage, rengöring, mask, toner och avslutande dagkräm ingår.

Du kommer ner i varv och blir skönt avslappnad.

Ansiktszonterapi


En mjuk, avslappnande och mycket kraftfull behandling av ansiktet som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition.

 

Vid ansiktszonterapi stimuleras centrala nervsystemet, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar, minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immun-försvar, stimulerar den egna läkningen och återställer balansen i kroppen.


Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärt-lindring), förbättras blodcirkulationen, rynkor  blir mindre när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare vackrare utseende, friskare hud och en förbättrad hälsa. 


Ansiktzonterapi kan med fördel kombineras med andra kropps- och ansiktsbehandlingar som t. ex. massage, ansiktskur, kroppsinpackning.Ansikstzonterapi                              45min  Pris: 720 kr   

        

Ansiktszonterapi                              30min  Pris: 490 krCopyright ©2019 Powered by ER.