Kroppsbehandlingar

Kropps-behandlingar

För hälsa och välmående

Massage ingår i alla våra kroppsbehandlingar


Massage ger en skön avslappning och snabb återhämtning då den löser upp muskelspänningar,

minskar stress, stärker immunförsvaret och ökar elasticiteten i både hud och muskulatur. Därför har vi valt att ha massage i alla våra kroppsbehandlingar. 

Välj mellan 30, 45, 60 eller 90 min behandlingar.
Vi anpassar våra behandlingarefter dina behov och önskemål. Tveka därför inte att tala om hur du vill ha din behandling! PRISER

30 min    490kr
45 min    720kr

60min     950kr

 75min    1 190kr

 90min    1 390kr

Neroli Blossom Sensory Experience 90 min


Väck sinnena till liv med dofter från Neroli/bitter-apelsinblomman! En massagebehandling som ger en djup avslappning men samtidigt en upplyftande upplevelse med energibalansering, en rengörande fotritual med eukalyptus-doftande handdukar, reflexology för att rensa huvudet, en lymfatisk torrborstningsteknik följt av en avslutande meditativ kroppsmassage med Neroli Blossom Bath & Body Oil.


En helt underbar upplevelse!

Aroma de lux 75 min


En lyxig behandling som är avslappnande för musklerna, verkar utrensande och återfuktar. Efter skrubb appliceras en mineralrik, mjukgörande Body Crème som blandats med aromaolja över hela kroppen. Medan du ligger skönt avslappnad i en varm mjukgörande inpackning ges rengöring och massage i ansiktet.Body Harmony 75min


En mycket avslappnande helkroppsbehandling för dig som känner dig stressad och behöver komma i balans i både kropp och knopp. Behandlingen startar med att en energibalansering, terapeuten leder dig in i avslappning genom andning och kroppsskanning  där både kropp och hjärna får komma till ro.

Fötterna får extra omvårdnad med saltscrub och massage, sedan följer en djupare mindfullnessmassage för kropp och ansikte.

Du känner dig skönt avslappnad och mjukare i kroppen. Vi anpassar massagen efter just dina behov.

Hanakasumi - "Blomblad för vinden" 60min/90min


Hanakasumi är en ljuvligt lyxig kroppsbehandling med inspiration från badritualerna i Japan med doft av körsbärs- och lotusblommor. Behandlingen bjuder på en varm kroppspeeling med enzymer från papaya som peelar och mjukar upp din hud, en lång fotmassage med akupressur och därefter masseras varmt närande sheasmör in på hela kroppen. Du blir skönt avslappnad och

får en silkeslen återfuktad hud.


Välj 90 min om du vill ha en längre massage.

Lavendel dream 60min/90min


I denna lyxiga behandling med kan du njuta och känna hur din kropp kommer i balans och total avslappning! Här ingår fötter, kroppsskrubb, massage med varm lavendelolja och varma stenar. En behandling med fantastiska dofter.

Välj 90min om du vill ha en längre massage.

Antistress refresh kombination 60min


Här har vi kombinerat en avstressande rygg/nackmassage med en lättare uppfräschade ansiktsbehandling där ansikts-/huvudmassage, rengöring, mask, toner och avslutande dagkräm ingår. Du kommer ner i varv och blir skönt avslappnad.

Sköna fötter 45 min


Välgörande vård för friska fötter. En uppfriskande behandling där dina fötter får nytt liv igen. Peeling av fötter och underben, skonsamt filande av förhårdnader. fot- och underbens massage samt fotinpackning.

 Body scrub - 30min


Scruben peelar bort torr hud och ger

en ny lyster åt huden. Efter scrub ges en mjukgörande body lotion. Din hud blir silkeslen och får en härlig lyster.

Athletic´s sportmassage 75min


En deep tissue inspirerad massage som är speciellt utformad för total avkoppling, kombinerad med djupa tryck, trumningar och strykningar på områden där du har spänningar i kroppen. Massagen passar dig som har behov av uppmjukning och avslappning, före  eller efter träning, vid stress eller för dig som har mycket spänningar och ömma muskler.

Magnesium Wellness 60min


Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt för kroppens välbefinnande. Denna närande behandling, med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de

oftast låga nivåerna av mineraler. 


Bra för dig som har ont i muskler och leder.


Först en torrborstning av kroppen, sedan följer varma kompresser med mineraler och massage utifrån dina behov med magnesium lotion på kroppen, ansiktsmassage och avslutningisvis en härlig fotstretch/massage.

Mindfulness massage 60min/90min


Mindfullness - massage för dig  som vill komma bort från stress och få en djupgående, rogivande och muskelavslappnande helhets-massageupplevelse anpassad utifrån dina behov med ett fördjupat fokus på total närvaro.

Hot Stone massage 60min


Hot stone är en lugn, avstressande men ändå djupgående lugn massage. Värmen från stenarna gör att musklerna slappnar av, vilket gör att terapeuten kan bearbeta musklerna utan att använda djuptryck.

Du blir härligt avslappnad.

Massage, 90 min/60min/45min/30min


Vi anpassar massagen efter dina behov och önskemål om resultat. Du talar om när du kommer för terapeuten hur du vill ha din massage. Här  är några exempel på de olika typer av massage som vi erbjuder:

Klassisk djupgående, Anti-stress, Relax.


30min massage45 min massage60 min massage90 min massage


Massage för gravida 60min/30min


Under graviditeten förändras kroppen vilket

påverkar musklerna på olika sätt.

Vi anpassar massagen efter dina önskemål och behov. Gravidmassage passar alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.

30 min60 min

Medicinsk massageterapeutisk behandling


Både den klassiska massagen och den medicinska massageterapeutiska behandlingen kan vara precis lika djupgående och lika inriktade på specifika problem, men med skillnaden att den terapeutiska ofta inriktar sig på lite mer avancerade bekymmer och utförs av vår massageterapeut som har ännu lite mer kunskap än massören om vissa skador och problem.

Behandlingen kan antingen vara inriktad mot att förebygga besvär eller behandla direkta problem och besvär som tex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, musarm, strålande smärta och huvudvärk. Här använder vi oss av olika massagetekniker och stretch samt hemövningar ingår ofta i behandlingen.Välj mellan 60min/45min

Nyhet! Bambumassage 60/90 min


En ny massagebehandling som tar dig till nya höjder där gammal österländsk tradition möter modern friskvård.  En holistisk behandling med massagens fördelar där värmen från bambupinnarna i kombination med behandlingstekniken ökar cirkulationen, ger avslappning, utrensning och är toppen för trötta och ansträngda muskler.

60 min  


90 min


Body firming detox 60min


Body Firming Detox är en intensiv kroppsbehandling utformad för att förfina och öka hudens fasthet samt medverkar till utrensning och ökad energi. En exklusiv torrborstteknik hjälper till att exfoliera huden och stimulera den lymfatiska dräneringen och cirkulationen. Behandlingen innehåller även en djupgående cellulitmassage med ett aktivt uppstramande serum.

Body firming detox kur med 6st behandlingar


För att nå ett förbättrat resultat rekommenderar vi en kur på ca sex gånger med en behandling i veckan och att du samtidigt (dagligen) arbetar hemma med torrborstning, Intensive Slimming Serum och

Multi-Vitamin Firming Crème. För att få bort celluliter krävs det lite arbete, men med hjälp av bra produkter och behandlingar går det mycket lättare.I kurpriset ingår: 6 behandlingar /1 beh i veckan + borste, slimming serum och multivitamin firming creme för hemmabehandling.


Pris: 5 990kr (ord.pris 6 800kr)

Duo - behandlingar för två samtidigt


Underbart välgörande och avstressande Duo-behandlingar för dig och en vän som vill koppla av och bli lyxigt omhändertagna tillsammans av vår terapeut.


Duo-Relax för två 75min

Koppla av och bli lyxigt omhändertagna av vår terapeut tar hand om er båda växelvis i samma rum. Njut av varsin rygg, axel och nackmassage samt vår härliga uppfräschande ansiktskur där rengöring, ansiktsmask, toner, avslutande dagkräm samt avstressande ansikts-/ huvudmassage ingår. Vi bjuder på te/kaffe och frukt efteråt.


Pris: 845kr/ person = 1690kr för två


Duo - Fot de lux för två 75 min

Koppla av och bli lyxigt omhändertagna tillsammans av vår terapeut. Ni får båda njuta av en välgörande fotbehandling där skrubb för fötter och underben och fotmassage med fotbalsam ingår. Även avstressande ansikts- och huvudmassage ingår. Behandlingen utförs växelvis av en terapeut. Vi bjuder på te/kaffe och frukt. Vi bjuder på te/kaffe och frukt efteråt.


Pris: 845kr/person = 1690kr för två
Lymfmassage 90min/120 minLymfmassage är en mycket lugnande massagebehandling som passar alla där vi stimulerar lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp för att lösa upp fibroser.


Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen.

Vilket gör att många känner sig lättare i kroppen efter lymfmassage.


Några vanliga symptom som kan tyda på stagnation i lymfsystemet, är att man känner sig ’tung’ och trög i kroppen, trött, svullen i olika kroppsdelar, att man har oförklarlig värk i kroppen, att man har infektioner/förkylningar en stor del av tiden.


Lymfmassagens främsta syfte är att hjälpa till att "städa" vår kropp genom att stimulera och öka på lymfsystemets hastighet. Kroppen kan då lättare transportera överskottsvätska och slaggprodukter från vävnader och ut i blodomloppet igen för att de där ska renas och slutligen transporteras ut ur kroppen via urin och svett.


Lymfmassage är speciellt bra för:


smärta

träningsvärk                                                                                            

sömnsvårigheter                                                                                    Pris 90 min: 1 190kr

stel och ont i kroppen

oro och stress i kroppen,                                                                      Pris 120min: 1 590kr

domningar i fingrar och armar,                                                                      

svullnad i ben armar och händer                                                       Klippkort Lymfmassage

svårt att minska i vikt                                                                            Pris  5 X 90min: 4 975kr

lätt för att bli förkyld                                                                              Pris  5 X 120min: 6 975kr

trötthetssymptom

fibromyalgi

Innan och efter operation


Tänk på att dricka ordentligt med vatten eller örtte före och efter

behandlingen för bästa effekt.


Copyright ©2019 Powered by ER.