Mediyoga för gravida

NYHET!

MediYoga för gravida start tisdag15 januari 2019

 

NYHET!

MediYoga för Gravida 75 min tisdagar kl 17.30-18.45

Den 15 januari - 12 mars startar vi vår GravidYogakurs med 8 st MediYogapass anpassade för dig som är gravid från vecka 13 på tisdagar kl. 18.15-19.30.

Vi har uppehåll vecka 9 (den 26 jan) då det är sportlov i skolan.

 

Mediyoga för gravida är ett fantastiskt redskap under graviditeten och den kommande förlossningen. Mediyogan ger dig som är gravid en ökad möjlighet att få en positiv upplevelse av graviditeten, förlossningen och förbereder dig för den nya rollen som förälder.

I den här kursen får du med dig olika verktyg som du kan ha nytta av under graviditeten och förlossningen. Genom andningstekniker, mjuka yogaövningar för att stärka och mjuka upp kroppen, träna bäckenbotten och olika inre fokuseringstekniker hjälper vi dig att stärka dig fysiskt och mentalt inför förlossningen samt i en lugn miljö få lära dig att slappna av.

 

Ledare: Emma Axelsson

Medi-yogainstruktör med många års erfarenhet inom medicinsk massageterapi och hälsa. Emma har själv erfarenhet av hur Medi-yogan har stärkt henne både mentalt och fysiskt.

 

Plats: Djupdalsvägen 10, 3 tr (Edsbacka företagsområde) i Sollentuna

 

Max antal deltagare: 15st

 

Anmäl dig till GravidYogakursen genom att mejla till info@lenaspataget.se

Vi skickar faktura och kursen ska vara betald innan kursen startar senast den 10 januari 2019. Uppge för- och efternamn, adress för fakturan och mobilnummer så att vi kan komma i kontakt med dig.

 

Boka enstaka pass i mån av plats genom att klicka här på Boka tid.

Du betalar på plats i anslutning till passet genom att Swisha.

 

Klippkort

Har du inte möjlighet att gå en hel kurs kan du köpa klippkort med 10 yogapass där du kan välja mellan de olika passen vi erbjuder. Klippkortet gäller under 6 månader. Du bokar själv dina pass och uppger klippkort i meddelanderutan vid bokning.

 

Pris för hel kurs 8 st 75min Yogapass: 1 690kr

 

Pris klippkort 10 yogapass: 2 200kr

 

Pris för ett grupppass: 240kr

 

Prova-på-pris 1 gång / ny kund 150kr