Yoga

MediYoga

 

Vill du stilla sinnet, öka din rörlighet, flexibilitet och känna dig starkare både mentalt och fysiskt?

MediYoga är en helhetsträning med focus på hela dig.

Vi erbjuder både pass i mindre grupp och personligt MediYogaträningspass för 1 person.

 

MediYoga kan definieras som en form av body-mind träning, en helhetsträning som stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem men som också bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. MediYogan är inte är en yogaform med fokus enbart på det fysiologiska utan på alla aspekter, människan som energivarelse, helheten.

 

MediYoga innefattar ett strukturerat system av pass och meditationer som fungerar brett för olika människor med specifika behov, t.ex. utmattning, psykisk ohälsa, neuropsykiatri, ospecifika ryggproblem, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, diabetes, sömnstörningar, ätstörningar, neurologiska sjukdomar, huvudvärk m.fl.

 

MediYoga är utvecklat och kvalitetssäkrat utifrån resultaten av hundratals vetenskapliga studier över hela världen på olika former av yoga, bland dem ett växande antal svenska studier. Alla utbildade instruktörer i MediYoga har en grundläggande medicinsk kompetens. Yogakursen passar både dig som är nybörjare och dig som vill fortsätta yoga.

 

Läs mer om våra MediYogapass här nedan:

Måndagar "Fortsättning" kl. 18.15-19.30

Tisdagar Mediyoga för gravida kl. 17.30-18.45

Tisdagar "Kvällsro" kl. 19.30-20.45