Nyheter

 

Nyheter

 

Oktober / November 2+16

 

Ansiktzonterapi

Lena utbildar sig inom Ansiktzonterapi och under hennes utbildningstid erbjuder vi elevbehandlingar till reducerat pris. Läs mer och boka tid här

 

Ansiktzonterapi 45 min 290kr (ord.pris 690kr)

Ansiktzonterapi med lyft 75min 590kr (ord.pris 990kr)

 

 

September/Oktober 2016

 

Mindfulness massage 60min

Mindfullness - massage för dig som vill komma bort från stress och få en djupgående, rogivande och muskelavslappnande helhets-massageupplevelse anpassad utifrån dina behov med ett fördjupat fokus på total närvaro.

Introduktionspris:

60 min 750 kr (ord.pris 890kr) prist gäller t.o.m. 28 oktober 2016

90 min 990 kr (ord.pris 1 290kr) prist gäller t.o.m. 28 oktober 2016

 

Augusti 2016

 

Nytt klippkort: Kurkortmed olika behandlingar där du kan välja mellan 6 eller 10 behandlingar.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Juli 2016

Nu är det sommar och semestertider och en skön ledighet väntar de allra flesta. Men vi har planer inför hösten.Vi kommer i höst att utöka verksamheten och öppna upp ytterligare dagar/tider för ansikts- och kroppsbehandlingar. Vi kommer också att erbjuda företagsmassage, friskvårdsmassage på arbetsplatsen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

 

Friskvårdsmassage på arbetsplatsen?

I höst erbjuder vi Friskvårds-massage till företag som är intresserade av att en massör kommer till arbetsplatsen på överenskomna dagar.

Massage är avstressande, mjukar upp onda stela muskler och ökar immunförsvaret.

Vi kommer med bänk,musik och sköter administration och webb-bokning. Enkelt, ingen restid, minskad sjukfrånvaro och nöjdare medarbetare. Vi tar emot friskvårds-peng/check som många företag erbjuder sina anställda. Vill du veta mer?

Kontakta oss på info@lenaspataget.se, 073-252 72 77 // Lena Nivestedt

 

 

April 2016

 

Esse Organic Skin care byter namn till ESSE Probiotic skin care och presenterar nya probiotiska produkter för känslig hy:

 

Måndag 11 april startade försäljningen av den nya Esse Sensitive serien med produkter för dig med känslig hy.

 

· Avancerad probiotisk hudvård skapad för att lugna känslig hy.

 

· Behandlar känslig hy på ett helt nytt, unikt sätt.

 

· Skyddar din huds mikroflora med probiotika.

 

Esse Sensitive är en produktlinje i vilket det ingår en cleanser, två olika moisturisers och ett serum.

 

 

Mars 2016

 

Nu finns kosttillskott från Alpha Plus hos oss.

 

Mighty Berries - består av utvalda frukter och bär – perfekt som mellanmål eller en snabb energickick.

 

Det näringsrika pulvret har ett naturligt innehåll av C-vitamin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och samt bidrar till att minska trötthet och utmattning. I varje matsked Mighty Berries finns lika mycket antioxidanter som 4-5 dl blåbär och hallon! I produkten finns även grönt te, nässlor och bipollen.

 

Den goda smaken gör att Mighty Berries passar utmärkt att dricka som den är, eller varför inte prova att blanda i en smoothie?

 

Du hittar och kan läsa mer om kosttillskotten i vår webbshop här

.........................................................................................

 

2016 Nytt år med nya behandlingar, priser och produkter.

 

Nya behandlingar i april

Vi introducerar i april två nya kroppsbehandlingar. Magnesium Wellness från den 5 april och Body firming detox från den 20 april. Du kan redan nu boka en tid här från april 2016 till introduktionspriset 790kr (ordinarie pris 890kr).

Body firming detox rekommendear vi även att ta som en kur på 6 ggr för ett ännu bättre resultat. Läs mer om behandlingarna här nedan.

 

Magnesium Wellness massagebehandling 60min

Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt kroppens välbefinnande. Denna närande behandling, med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de oftast låga nivåerna av mineraler. Varma kompresser med mineraler höjer den terapeutiska upplevelsen.

 

Body firming detox 60min

Body Firming Detox är en intensiv kroppsbehandling utformad för att förfina och öka hudens fasthet samt medverkar till utrensning och ökad energi. En exklusiv torrborstteknik hjälper till att peela huden och stimulera den lymfatiska dräneringen och cirkulationen. Behandlingen innehåller även en djupgående cellulitmassage med ett aktivt uppstramande serum.

 

Body firming kur (6ggr)

För dig som vill ha ett förbättrat resultat rekommenderar vi en kur på ca sex gånger med en behandling i veckan och att du samtidigt (dagligen) arbetar hemma med torrborstning, Intensive Slimming Serum och Multi-Vitamin Firming Crème.

 

I kurpriset ingår: 6 behandlingar (1 beh i veckan) + borste, slimming serum och multivitamin firming creme för hemmabehandling.

Pris: 5 900kr (ord.pris 6 900kr)