Terapeuten rekommenderar

Terapeuten rekommenderar

För hälsa och välmående

Nyhet! Bambumassage 60/90 min

En ny massagebehandling som tar dig till nya höjder där gammal österländsk tradition möter modern friskvård.  En holistisk behandling med massagens fördelar där värmen från bambupinnarna i kombination med behandlingstekniken ökar cirkulationen, ger avslappning, utrensning och är toppen för trötta och ansträngda muskler.

60 min NU: 795kr (ord. pris 950Kr)

90 min NU: 1195kr (ord.pris 1 390kr)

Gäller till och med den
 29 augusti 2019

NYHET!

Anda vital face 60 min

ANDA Vital  Är en ny ren och effektiv behandling för att nära huden och lyfta sinnet med naturliga, veganska, cruelty-free och ekologiska ingredienser som fokuserar på vitalitet och livskraft för både hud och själ. ANDA – i betydelsen andetag – representerar mer än bara en hudvårdsrutin. Vi skräddarsyr behandlingen för att passa just dina behov. 

Här ingår bland annat Gua Sha en specifik massageteknik där man använder särskilda kristaller/stenar för att uppnå ett direkt synligt resultat. Massagen ger bland annat förbättrad cirkulation, ökad elasticitet, fantastisk lyster och en mer återfuktad hud.  En behandling som passar alla hudtyper som vill motverka åldrandet och få omedelbar effekt!


Pris 795kr (ord. pris: 950kr)

 
Erbjudande gäller mellan 1 augusti - 15 september 2019:


Copyright ©2019 Powered by ER.