Yoga

För hälsa och välmående

     RelaxYoga måndag 15 juni 2020

kl. 18.30-19.45

Måndag 15 juni får du möjlighet att logga ut från omvärlden och logga in i kroppen och sinnet. I passet blandar vi både MedicinskYoga och YinYoga samt meditationer. Vårt fokus ligger på andning, mental närvaro, rörlighet och avslappning.  Inga förkunskaper behövs för att delta.


Vi har mattor, kudda och filtar som du lånar under passet. Men vi rekommenderar dig som har att ta med din egen matta. Vi spritar Yoga mattorna efter varje pass.

Ledare: Emma Axelsson


Var: Viträffas på Djupdalsvägen 10 i Sollentuna


Pris: 240kr   Vi bjuder på te och frukt efteråt.


Bokning och betalning: Boka din plats här,


Vi har 9 platser till detta pass. Välkommen att boka!Personligt MediYogapass 60 minHos oss är du välkommen på personlig träning i MediYoga vare sig du är nybörjare eller erfaren, gammal eller ung, smidig eller stel. Det enda du behöver är en önskan om att lära känna just din kropps behov. 

Här är du tillsammans med vår Yogalärare som anpassar passet för dig utifrån just dina behov och förutsättningar.


Personliga Yogapass är perfekt för dig som:


  • Är eller har varit utmattad och vill lära dig känna hur din kroppen mår och vad du egentligen orkar.
  • Vill stärka upp kroppen och samtidigt ta hänsyn till dess behov vid exempelvis rygg- & nackproblem,
    hormonella besvär eller kronisk värk.
  • Är ny för yoga och vill lära känna din kropp och de enklare ställningarna innan du känner dig bekväm med att börja på yogaklasser i grupp.
  • Är gravid eller nybliven mamma och vill anpassa din yoga till den växande magen, eller hitta tillbaka till de djupa magmusklerna efter förlossningen.
  • Inte har tid att gå på yogaklasser i grupp och därför yogar hemma, men behöver en boost av inspiration och kunskap och hjälp att arbeta rätt i ställningarna.


Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system.

Den medvetna andningen går som en röd tråd genom hela yogapasset, och övningarna anpassas efter din förmåga just för stunden. De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarnaär långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.


Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av dessa yogiska tekniker, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag. Undvik att äta en stor måltid nära inpå passet.


60 min Pris: 750krCopyright ©2019 Powered by ER.