Terapeuten rekommenderar

För hälsa och välmående

NYHET! Gua Sha Ansiktskur 60 min


En uppfräschande Gua Sha ansiktskur där Gua Sha stenar kombineras med lyxig  hudvård för en anti-age effekt med synbar fasthet, spänst och strålande hy.
En massageteknik där Gua Sha-stenar används för att förbättra cirkulationen, stimulera lymfsystemet, lösa upp toxiner samt höja hudens naturliga fuktnivå. Bindväven mjukas upp och svullnader blir mindre. Huden får en härlig lyster och blir klarare, mjukare och fastare.

Här ingår: 

  • Calm mind ritual
  • Ansiktsrengöring
  • Ansiktsmassage med ansikts-aromaolja
  • Lyxigt serum 
  • Återfuktande dagcreme.
  • Hand- och fotmassage.

    Här fokuserar vi på att få lyster och näring till huden och en skön avslappning i kroppen.


Nyhetspris: 895kr  (1090kr)

Gäller till och med fredag 17 november 2023

Prova på Lymfmassage 90 min

1 gång / person


En mycket lugnande massagebehandling som passar Alla. Här stimulerar vi lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp och koppor för att lösa upp fibroser. Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Det gör att du kommer att känna dig lättare i kroppen.

Lymfmassage är speciellt bra för: stel och ont i kroppen, oro och stress i kroppen, träningsvärk, sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, svullnad i ben armar och händer, smärta, svårt att minska i vikt, fibromyalgi, lätt för att bli förkyld eller trötthetssymptom.


Prova på pris: 1 190kr  (ord.pris 1290kr) gäller 1 gång/ kund

Copyright ©2019 Powered by ER.