Vi på salongen

För hälsa och välmående

Lena Nivestedt

Ägare av salongen
Diplomerad Spaterapeut, Massör, Lymfmassör

Ansikts-zonterapeut
Hårborttagning med sugaring/vax.

Färgning av fransar & bryn.

Yumilash/Lashlift; permanent fransböjning.


Lena har mer än 20 års yrkeserfarenhet inom Spa och Friskvårdsbranschen och utför alla våra ansikts- massage och kroppsbehandlingar.

Jag har alltid velat arbeta med att göra gott för mäniskor.
Jag är sedan lång tid tillbaka utbildad förskollärare och har även arbetat som rektor, projektledare och marknadskoordinator i utbildningsbranschen. År 2001  utbildade mig till Spataerapeut och massör och startade eget 2002. Jag har både varit ambulerande massör på företag, hyrt in mig på spasalong och drivit hotellSpa i 8 år innan jag öppnade Lena Spataget i Sollentuna för 6 år sedan.

Jag fortsätter att utbilda och utveckla mig och företaget. Dels för att hålla mig uppdaterad men framförallt att jag tycker att det är så roligt att lära mig mer och utveckla verksamheten till att kunna hjälpa fler människor att må bra.
Då mår jag också bra.

Kontakt: lena@lenaspataget.se 

073-252 72 77


Carina Hjelm

Diplomerad Yogaledare
Hälsocoach

Massör

Föreläsare

          Författare till självbiografin Islam min dotters val.

          För ytterligare info. se Carinas hemsida: www.sundarelivsstil.seCarina är vår Yogaledare till våra nya lugna Yogapass MjukYoga och Yin/RelaxYoga. Carina har flera års erfarenhet att leda olika typer av Yoga. Det var Carina som  introducerade YinYogan hos oss på Lena Spataget för några år sedan. Jätte kul att Carina är tillbaka hos oss igen.


Kontakt: 070-735 68 92

carina@lenaspataget.se 

www.sundare livsstil.se


Carina har utformat en gratiskurs " 4 tankenycklar för att öka din medvetenhet" Har du huvudrollen i ditt liv?Lyssnar du till din inre röst, till ditt hjärtas röst?  som du kan läsa mer om och anmäla dig till här helt kostnadsfritt

  

Carina håller i en gratiskurs på fyra lektioner som vänder sig till dig som är nyfiken på din inre värld, på meditation, personlig utveckling och förändring. I varje lektion kommer du under några minuter sätta omvärlden på paus. Bjuda in dig själv till ditt inre rum. Du tillåts att lyssna och känna in vad som pågår där, på insidan av dig.Klicka här för att läsa mer och anmäla dig till gratiskursen


Carina-Hjelm
Budda med lykta yoga
koppor
Personlig träning
Yumilash öga
Lena 2Ekonomi  Event  Dagspa

Samarbetspartners

'hair&nu logga ochtecken dags-spa'

Dagspa


Anki Mirro

'edsvikens redovisningsbyrå logga svart runt ER'

Edsvikens Redovisningsbyrå


Anna-Karin Skillmo

'wine stories logga vit och svart'

Wine stories


Sara Wetterling

Copyright ©2019 Powered by ER.