Yoga

För hälsa och välmående

     Prova på RelaxYoga Måndag 18 januari 2021

kl. 19.00-20.15


I RelaxYogapasset får du möjlighet att logga ut från omvärlden och logga in i kroppen och sinnet. RelaxYoga är en blandning av både MedicinskYoga och YinYoga samt meditationer.

RelaxYoga passar alla och särskilt du som känner dig stel och orörlig av olika anledningar. I RelaxYoga gör vi avslappnade och enkla positioner, som utförs sittandes eller liggandes. Det är en blandning av Yoga och Mindfullness som tillåter både kropp och sinne att hitta ett lugn och har en mycket god effekt mot smärta, stresss och spänningar. Här både tränar vi och mjukar upp musklerna och går också djupare, och jobbar med bindväv, leder och ligament, kroppens Yinpartier, som vi ofta är väldigt stela i.  Då frisätts ny energi i kroppen. Dessutom aktiveras det parasympatiska nervsystemet, som gör oss lugna och harmoniska, ger oss bättre sömn och kan lindra värk. Vårt fokus ligger på andning, mental närvaro, rörlighet och avslappning.  Inga förkunskaper behövs för att delta.


OBS! Under rådande pandemi och utifrån de nya regler, förordningar och särskilda begränsningar för att hindra smitta av Covid-19 som gäller från 10 januari 2021 enligt Folkhälsomyndigheten har vi fått göra några ändringar för att kunna erbjuda Yoga i vår.

  • Vi har max 7 deltagare per pass.
  • Du som deltagare ska ta med egen filt och kudde. (Folkhälsomyndigheten avråder från att dela redskap och liknande under träningspass)
  • Har du egen Yogamatta ber vi dig att ta med den.
  • För dig som inte har egen matta lånar vi ut mattor som du spritar av efter passet.

Ledare: Emma Axelsson Medi- och YinYogalärare


Var:  Djupdalsvägen 10, 3 tr i Sollentuna 


Pris: 150kr   Vi bjuder på te och vatten efteråt.


Antal platser: Vi har max 7 platser för att kunna hålla avstånd och minst 5 deltagare för att genomföra passet.


Bokning och betalning: Boka din plats här,  Betalar gör du på plats via Swish.


Har du frågor om Yoga är du välkommen att mejla emma@lenaspataget.se


Parkering: Lena Spataget har 2 parkeringsplatser och du kan även parkera på Edsvikens Redovisnings 2 parkeringar i området utanför entréporten


Varmt välkommen att Yoga tillsammans med oss!


Copyright ©2019 Powered by ER.