Massage

 

 

Vill du beställa tid för behandling

Boka direkt här

 

Telefon: 073- 252 72 77

e-mail: lena@lenaspataget.se

För hälsa och välmående

LENA

SPATAGET

Massage

Massage är en av de äldsta läkekonsterna som finns och betyder att man på olika sätt bearbetar ”knådar” kroppens mjukvävnad dvs. hud, fett, bindväv och muskler.

Massage ger avslappning och snabb återhämtning då den löser upp muskelspänningar, ökar blodcirkulation, stärker immunförsvaret och ökar elasticiteten i både hud och muskulatur. Vid massage frigörs lugn- och rohormonet oxytocin samtidigt som stresshormonet cortisol sjunker.

Positiva effekter av massage är att det ger en bättre rörelseförmåga och kroppshållning genom avspända och smidiga muskler, minskad stress, bättre humör, förbättrad inlärning, sömnkvalitet och koncentrationsförmåga. Massagebehandlingar hjälper även din kropp att tillgodogöra sig träningen bättre.

 

Hos oss anpassar vi våra behandlingar efter dina behov och önskemål. Tveka därför inte att tala om hur du vill ha din massage!

 

 

Klassisk massage, 60 min/45 min/30 min

Här bearbetas musklerna mer kraftfullt/djupgående för att bl a lösa upp spänningar och öka blod- och lymfcirkulation samt lindra muskelvärk/smärta. Massagen anpassas efter dina behov. Mycket bra för att minska träningsvärk i kroppen efter fysisk träning/ansträngning.

 

60 minuter: 850:-

45 minuter: 650:-

30 minuter: 450:-

 

 

Antistress-massage, 45 min/30 min

En mycket avstressande och mjuk massage med störst fokus på axlar, nacke och ansikte med lugnande och rogivande eteriska oljor till avslappnande musik.

Skönt även för dig med spänningshuvudvärk och migrän.

En underbar avspänning och avslappning!

 

45 min 650:-

30 min 450:-

 

 

SPA/Relax-massage, 60 min/45 min/30 min

Upplev en avslappnande och rogivande massage där du får välja en blandning av eteriska oljor med olika egenskaper som t.ex. energigivande, rogivande, muskelavslappnande utifrån dina behov. De eteriska oljeblandningarna förstärker massagens positiva effekter, både muskulärt, mentalt och är också mycket välgörande för din hud!

 

60min 850:-

45min 650:-

30min 450:-

 

 

Hot Stone massage

Hot stone är en lugn, avstressande massage som är bra för den som har muskelspänningar men föredrar en lättare massage. Värmen från stenarna gör att musklerna slappnar av, vilket gör att terapeuten kan bearbeta musklerna utan att använda djuptryck. Värmen från de varma stenarna ökar blodcirkulationen och lugnar nervsystemet.

 

60 minuter: 890:-

45 minuter: 690:-

30 minuter: 490:-

 

Exempel på tillstånd där det är bra med Hot Stone massage:

Ryggont och värk

Dålig cirkulation

Artros och artrit smärta

Stress, ångest och spänning

Sömnlöshet

Depression.