Ansikte

           För hälsa, skönhet och välmående

Alla våra behandlingar resultatanpassas helt efter dina önskemål. 

                Vi arbetar med peeling och djuprengörande masker, inte portömning.
Djuprengöring och näring gör att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande och dagligt använda produkter.

Välj  mellan 30, 60 eller 90 minuters behandling.


För att ytterligare öka ditt välmående och få ut mer av dina behandlingar rekommenderar vi dig att ta en rask promenad innan du kommer till oss.

 Anda - Vital face kur 60 min

 1090kr


En resultatgivande ansiktskur som passar alla hudtyper som vill motverka åldrandet med de ekologiska och veganska ANDA-produkterna från Kerstin Florian. De anpassas efter dina behov och ger en vital, frisk och vacker hy och du ser en omedelbar effekt!

I behandlingen utförs den anrika Gua Sha-tekniken med Bianstenar vilka innehåller mineralet Sibin. Dess egenskaper främjar hudhälsan, cellförnyelsen och blodcirkulationen och har också en detoxifierande verkan.

ANDA Vital Kur lämnar en upplyftande känsla på huden och i sinnet samt inbegriper även den kärleksfulla hudvården som du ger dig själv ("Blissful moment").


            Gua Sha Ansiktskur 60 min

                               1090kr

Föryngra huden med den anrika behandlingen Gua Sha som synbart ger spänst och konturer som den också
plockar fram hudens lyster.
I denna ansiktskur ingår det ansiktsrengöring och en ljuvlig ansiktsmassage med ansikts-aromaolja, ett lyxigt serum och en härlig dagcreme.

Hand och fotmassage ingår också.
Här fokuserar vi på att få lyster och näring till huden.

'ögonbrynsfärgning yummilashes'

Färgning av fransar och bryn + plockning 30 min

545kr

Färgning av bryn + plockning 20 min

395kr

          Fägning av fransar 20 min

                           395kr

                              NYHET!
LPG FACE Liftmassage 25 min - 
Rekommenderas att ta en kur om flera behandlingar för bästa resultat.

En 100% naturlig behandling för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft, förbättra tecken på åldrande och ge en härlig lyster redan i från första behandlingen utan att behöva göra ett kirugiskt ingrepp.

Genom masserande mikropulser, vakumsug och bearbetande flärpar ges en mekanisk cellulär stimulering för att öka

kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden med hjälp av LPG Endermologi. Det gör att hudens spänst, struktur och fuktighetsbalans blir bättre.
Behandlingen passar alla hudtyper,
även den mest känsliga. Inte lämplig för personer som har pågående akneinflammation


Vi rekommenderar en kur på minst 8 - 10 ggr  1-2 ggr i veckan för bästa resultat. Sedan uppföljande behandlingar 1-2 ggr i månaden för att bibehålla resultatet.


PROVA PÅ Pris: 550kr 1 gång/ kundPris för enstaka behandlingPRIS: för kur:  550kr minst 8-10 gg 1 -2 ggr/ vecka


'ögonfransvård förlängning'

Yumilashes ögonfranslyft + färgning
av fransar 80 min

 1 150krYumiLashes är en vårdande fransbehandling som ger dig fylligare, längre och mer böjda fransar. Inga starka kemikalier används, utan istället boostas dina fransar inifrån och ut med hjälp av keratiner och vitaminer. Behandlingen avslutas med fransfärg och laminering.


Att tänka på INNAN behandlingen: 
- Kom OSMINKAD till din behandling.
- Inga linser under behandlingen. 
- Inga lösögonfransar 


Efterbehandlingsråd för bästa resultat:
Inget vatten, vätska olja eller maskara på fransarna på 48 timmar.
Sov inte med fransarna mot kudden på 48 timmar

Undvik olja på fransarna.Yumilashes ögonfranslyft + färgninga av fransar och bryn + plockning av bryn 95 min

                                1 390kr


'boka direkt ikon symbol www.lenaspataget.se'
'boka direkt ikon symbol www.lenaspataget.se'

Face de lux  90min

1590kr


Här är en lyxig behandling för dig som vill uppmå en total avslappning samtidigt som ansiktet behandlas med exklusiva produkter som anpassas efter din hud och önskan om resultat. Här ingår rengöring,peeling,(ej portömning) ansiktsmask, toner, serum, ögoncreme, dagcreme  samt  färgning och formning av bryn. En underbar massage för skuldror, ansikte, händer och fötter ingår också.


Face - 60min

1090kr


En underbar behandling för ansiktet med  produkter från som anpassas efter din hud. Rengöring , peeling, ansiktsmask, serum och dagkräm. Massage för skuldror, axlar , nacke  och ansikte ingår.

Ansikts- och huvudmassage 30 min

590kr

Här ges en lättare rengöring och aplicering av ansiktsolja anpassad för din hy innan vi masserar ansikte, decolltage, skuldror och hårbotten. Behandlingen avslutas med dagcreme.


'www.lenaspataget.se logga löv för hälsa och välmående'

Ansiktszonterapi


En mjuk, avslappnande och mycket kraftfull behandling av ansiktet som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition.

 

Vid ansiktszonterapi stimuleras centrala nervsystemet, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar, minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immun-försvar, stimulerar den egna läkningen och återställer balansen i kroppen.


Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärt-lindring), förbättras blodcirkulationen, rynkor  blir mindre när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare vackrare utseende, friskare hud och en förbättrad hälsa. 


Ansiktzonterapi kan med fördel kombineras med andra kropps- och ansiktsbehandlingar som t. ex. massage, ansiktskur, kroppsinpackning.Ansikstzonterapi                     45min  Pris: 820 kr   

       


'www.lenaspataget.se logga löv för hälsa och välmående'

Copyright ©2019 Powered by ER.

Behandlingar för Ansiktet Vi anpassar våra produkter efter dina behov och önskemål om resultat i våra behandlingar för ansiktet. Djuprengöring och näring gör att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande och dagligt använda produkter. Vi arbetar med peeling och djuprengörande masker, inte portömning. Du kan välja mellan 30, 60 eller 90 minuters behandling. För att ytterligare öka ditt välmående och få ut mer av dina behandlingar rekommenderar vi dig att ta en rask promenad innan du kommer till oss. Ansiktszonterapi En mjuk, avslappnande och mycket kraftfull behandling av ansiktet som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition. Vid ansiktszonterapi stimuleras centrala nervsystemet, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immun-försvar, stimulerar den egna läkningen och återställer balansen i kroppen. Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärt-lindring) förbättras blodcirkulationen, rynkor  blir mindre när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare vackrare utseende, friskare hud och en förbättrad hälsa. Ansiktzonterapi kan med fördel kombineras med andra kropps- och ansiktsbehandlingar som t. ex. massage, ansiktskur, kroppsinpackning.