Ansikte

           För hälsa, skönhet och välmående

Alla våra behandlingar resultatanpassas helt efter dina önskemål. 

                Vi arbetar med peeling och djuprengörande masker, inte portömning.
Djuprengöring och näring gör att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande och dagligt använda produkter.

Välj  mellan 30, 60 eller 90 minuters behandling.


För att ytterligare öka ditt välmående och få ut mer av dina behandlingar rekommenderar vi dig att ta en rask promenad innan du kommer till oss.

 Anda - Vital face kur 60 min

 1090kr


En resultatgivande ansiktskur som passar alla hudtyper som vill motverka åldrandet med de ekologiska och veganska ANDA-produkterna från Kerstin Florian. De anpassas efter dina behov och ger en vital, frisk och vacker hy och du ser en omedelbar effekt!

I behandlingen utförs den anrika Gua Sha-tekniken med Bianstenar vilka innehåller mineralet Sibin. Dess egenskaper främjar hudhälsan, cellförnyelsen och blodcirkulationen och har också en detoxifierande verkan.

The ANDA Vital Kur lämnar en upplyftande känsla på huden och i sinnet samt inbegriper även den kärleksfulla hudvården som du ger dig själv ("Blissful moment").


   NYHET! Gua Sha Ansiktskur 60 min

  NYHETSPRIS: 895kr (1090kr)

 Erbjudandet gäller till 17november 2023

Föryngra huden med den anrika behandlingen Gua Sha som synbart ger spänst och konturer som den också
plockar fram hudens lyster.
I denna ansiktskur ingår det ansiktsrengöring och en ljuvlig ansiktsmassage med ansikts-aromaolja, ett lyxigt serum och en härlig dagcreme.

Hand och fotmassage ingår också.
Här fokuserar vi på att få lyster och näring till huden.

'ögonfransvård förlängning'

Yumilashes ögonfranslyft + färgning
av fransar 80 min

 1 150kr


YumiLashes är en vårdande fransbehandling som ger dig fylligare, längre och mer böjda fransar. Inga starka kemikalier används, utan istället boostas dina fransar inifrån och ut med hjälp av keratiner och vitaminer. Behandlingen avslutas med fransfärg och laminering.


Att tänka på INNAN behandlingen: 
- Kom OSMINKAD till din behandling.
- Inga linser under behandlingen. 
- Inga lösögonfransar 


Efterbehandlingsråd för bästa resultat:
Inget vatten, vätska olja eller maskara på fransarna på 48 timmar.
Sov inte med fransarna mot kudden på 48 timmar

Undvik olja på fransarna.Yumilashes ögonfranslyft + färgninga av fransar och bryn + plockning av bryn 95 min

                                       1 390kr


'boka direkt ikon symbol www.lenaspataget.se'
'boka direkt ikon symbol www.lenaspataget.se'

Face de lux  90min

1590kr


En lyxig behandling för ansiktet med exklusiva produkter som anpassas efter din hud och önskan om resultat. Här ingår rengöring,peeling,(ej portömning) ansiktsmask, toner, serum, ögoncreme, dagcreme  samt  färgning och formning av bryn. En underbar massage för skuldror, ansikte, händer och fötter ingår också.


Face - 60min

1090kr


En underbar behandling för ansiktet med  produkter från som anpassas efter din hud. Rengöring , peeling, ansiktsmask, serum och dagkräm. Massage för skuldror, axlar , nacke  och ansikte ingår.

Face express 30min

620kr

En lättare ansiktskur där rengöring, djuprengörande mask, dagkräm, ansikts-,  decolltage- och nack massage ingår.

Detta är för dig som inte har tid för en längre behandling för ansiktet men som vill få förnyad fräschör.

För bästa resultat rekommenderar vi min Kur  3 x 30 min Face exress som bokas
2 - 3 veckor i rad.

Pris: 1500kr för 3 behandlingar i kur som bokas under 2-3 veckor 


Här boostar du verkligen din hud  med fukt och rejölt  med massage som stimmulerar kollagen och elastinet i din hud och får en härlig lyster och underbar avslappning. 

'ögonbrynsfärgning yummilashes'

Färgning av fransar och bryn + plockning 30 min

545kr

Färgning av bryn + plockning 20 min

395kr

          Fägning av fransar 20 min

                           395kr

Naturlig facelift massage

90min 1590kr


En lyftande behandling för ansikte och dekoltage med en unik kombination av effektiva österländska tekniker samt akupressur och Gua Sha. Behandlingen har en positiv effekt på rynkor och linjer, den tonar och förbättrar cirkulationen i huden. Med lugna, massagegrepp behandlas hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Ansiktet blir skönt avslappnat, får en härlig lyster och förbättrad spänst.  


I behandlingen lägger vi till peeling, ansiktsmask, anti-age serum och fuktighetsgivande som ger ytterligare effekt på linjer, hudton och struktur.

'behandling antistress mindfullness'

Antistress refresh kombination 60min1 1090kr


Här har vi kombinerat en avstressande rygg/nackmassage med en lättare uppfräschade ansiktsbehandling där ansikts-/huvudmassage, rengöring, mask, toner och avslutande dagkräm ingår.

Du kommer ner i varv och blir skönt avslappnad.

Indisk, Ayurvedisk ansikts och huvudmassage

                                          850kr


En underbart avslappnande och välgörande Ayurvedisk, indisk behandling med varm sesamolja som löser upp spänningar, balanserar och stimulerar nervsystemet, ökar blodcirkulation och syresättning. Behandlingen inleds med en avslappnande kroppsstretch. Sedan följer en energigivande ansikts- och huvudmassage med varm olja. Det blir som en oljeinpackning i håret som du kan tvätta ur då du kommer hem, Massagen kan även utföras utan olja.


'www.lenaspataget.se logga löv för hälsa och välmående'

Ansiktszonterapi


En mjuk, avslappnande och mycket kraftfull behandling av ansiktet som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition.

 

Vid ansiktszonterapi stimuleras centrala nervsystemet, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar, minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immun-försvar, stimulerar den egna läkningen och återställer balansen i kroppen.


Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärt-lindring), förbättras blodcirkulationen, rynkor  blir mindre när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare vackrare utseende, friskare hud och en förbättrad hälsa. 


Ansiktzonterapi kan med fördel kombineras med andra kropps- och ansiktsbehandlingar som t. ex. massage, ansiktskur, kroppsinpackning.Ansikstzonterapi                     45min  Pris: 820 kr   

       


'www.lenaspataget.se logga löv för hälsa och välmående'

Copyright ©2019 Powered by ER.

Behandlingar för Ansiktet Vi anpassar våra produkter efter dina behov och önskemål om resultat i våra behandlingar för ansiktet. Djuprengöring och näring gör att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande och dagligt använda produkter. Vi arbetar med peeling och djuprengörande masker, inte portömning. Du kan välja mellan 30, 60 eller 90 minuters behandling. För att ytterligare öka ditt välmående och få ut mer av dina behandlingar rekommenderar vi dig att ta en rask promenad innan du kommer till oss. Ansiktszonterapi En mjuk, avslappnande och mycket kraftfull behandling av ansiktet som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition. Vid ansiktszonterapi stimuleras centrala nervsystemet, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immun-försvar, stimulerar den egna läkningen och återställer balansen i kroppen. Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärt-lindring) förbättras blodcirkulationen, rynkor  blir mindre när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare vackrare utseende, friskare hud och en förbättrad hälsa. Ansiktzonterapi kan med fördel kombineras med andra kropps- och ansiktsbehandlingar som t. ex. massage, ansiktskur, kroppsinpackning.