Ansikts-behandlingar

För hälsa och välmående

Behandlingar för Ansiktet


Vi anpassar våra produkter efter dina behov och önskemål om resultat i våra behandlingar för ansiktet. Djuprengöring och näring gör att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande och dagligt använda produkter. Vi arbetar med peeling och djuprengörande masker, inte portömning.


Du kan välja mellan 30, 60 eller 90 minuters behandling.


För att ytterligare öka ditt välmående och få ut mer av dina behandlingar rekommenderar vi dig att ta en rask promenad innan du kommer till oss.

Face de lux  90min

1490kr


En lyxig behandling för ansiktet med exklusiva produkter som anpassas efter din hud och önskan om resultat. Här ingår rengöring,peeling,(ej portömning) ansiktsmask, toner, serum, ögoncreme, dagcreme  samt  färgning och formning av bryn. En underbar massage för skuldror, ansikte, händer och fötter ingår också.


 Anda - Vital face 60 min

 995kr


ANDA Vital  Är en ny ren och effektiv ansikts-behandling för att nära huden och lyfta sinnet med naturliga, veganska, cruelty-free och ekologiska ingredienser som fokuserar på vitalitet och livskraft för både hud och själ. ANDA – i betydelsen andetag – representerar mer än bara en hudvårdsrutin. Vi skräddarsyr behandlingen för att passa just dina behov. 

Här ingår bland annat Gua Sha en specifik massageteknik där man använder särskilda kristaller/stenar för att uppnå ett direkt synligt resultat. Massagen ger bland annat förbättrad cirkulation, ökad elasticitet, fantastisk lyster och en mer återfuktad hud.  En behandling som passar alla hudtyper som vill motverka åldrandet och du ser en omedelbar effekt!'ögonfransvård förlängning'

Yumilashes ögonfranslyft + färgning
av fransar 80 min

 1 150kr


YumiLashes är en vårdande fransbehandling som ger dig fylligare, längre och mer böjda fransar. Inga starka kemikalier används, utan istället boostas dina fransar inifrån och ut med hjälp av keratiner och vitaminer. Behandlingen avslutas med fransfärg och laminering.


Att tänka på INNAN behandlingen: 
- Kom OSMINKAD till din behandling.
- Inga linser under behandlingen. 
- Inga lösögonfransar 


Efterbehandlingsråd för bästa resultat:
Inget vatten, vätska olja eller maskara på fransarna på 48 timmar.
Sov inte med fransarna mot kudden på 48 timmar

Undvik olja på fransarna.Yumilashes ögonfranslyft + färgninga av fransar och bryn + plockning av bryn 95 min

                                       1 390kr


'boka direkt ikon symbol www.lenaspataget.se'
'boka direkt ikon symbol www.lenaspataget.se'

Face - 60min

995kr


En underbar behandling för ansiktet med  produkter från som anpassas efter din hud. Rengöring , peeling, ansiktsmask, serum och dagkräm. Massage för skuldror, axlar , nacke  och ansikte ingår.

'behandling antistress mindfullness'

Antistress refresh kombination 60min1 1090kr


Här har vi kombinerat en avstressande rygg/nackmassage med en lättare uppfräschade ansiktsbehandling där ansikts-/huvudmassage, rengöring, mask, toner och avslutande dagkräm ingår.

Du kommer ner i varv och blir skönt avslappnad.

'ögonbrynsfärgning yummilashes'

Färgning av fransar och bryn + plockning 30 min

525kr

Färgning av bryn + plockning 20 min

395kr

                           Fägning av fransar 20 min

                                          395kr

Face express 30min

590kr


En lättare ansiktsbehandling med rengöring, djuprengörande mask, lättare ansiktsmassage och dagcreme ingår.


Naturlig facelift massage

90min 1490kr


En lyftande behandling för ansikte och dekoltage med en unik kombination av effektiva österländska tekniker samt akupressur. Behandlingen har en positiv effekt på rynkor och linjer, den tonar och förbättrar cirkulationen i huden. Med lugna, massagegrepp behandlas hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Ansiktet blir skönt avslappnat, får en härlig lyster och förbättrad spänst.  


I behandlingen lägger vi till peeling, ansiktsmask, anti-age serum och fuktighetsgivande som ger ytterligare effekt på linjer, hudton och struktur.

Indisk, Ayurvedisk ansikts och huvudmassage

                                          790kr


En underbart avslappnande och välgörande Ayurvedisk, indisk behandling med varm sesamolja som löser upp spänningar, balanserar och stimulerar nervsystemet, ökar blodcirkulation och syresättning. Behandlingen inleds med en avslappnande kroppsstretch. Sedan följer en energigivande ansikts- och huvudmassage med varm olja. Det blir som en oljeinpackning i håret som du kan tvätta ur då du kommer hem, Massagen kan även utföras utan olja.


'www.lenaspataget.se logga löv för hälsa och välmående'

Ansiktszonterapi


En mjuk, avslappnande och mycket kraftfull behandling av ansiktet som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition.

 

Vid ansiktszonterapi stimuleras centrala nervsystemet, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar, minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immun-försvar, stimulerar den egna läkningen och återställer balansen i kroppen.


Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärt-lindring), förbättras blodcirkulationen, rynkor  blir mindre när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare vackrare utseende, friskare hud och en förbättrad hälsa. 


Ansiktzonterapi kan med fördel kombineras med andra kropps- och ansiktsbehandlingar som t. ex. massage, ansiktskur, kroppsinpackning.Ansikstzonterapi                     45min  Pris: 720 kr   

       


'www.lenaspataget.se logga löv för hälsa och välmående'

Copyright ©2019 Powered by ER.

Behandlingar för Ansiktet Vi anpassar våra produkter efter dina behov och önskemål om resultat i våra behandlingar för ansiktet. Djuprengöring och näring gör att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande och dagligt använda produkter. Vi arbetar med peeling och djuprengörande masker, inte portömning. Du kan välja mellan 30, 60 eller 90 minuters behandling. För att ytterligare öka ditt välmående och få ut mer av dina behandlingar rekommenderar vi dig att ta en rask promenad innan du kommer till oss. Ansiktszonterapi En mjuk, avslappnande och mycket kraftfull behandling av ansiktet som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition. Vid ansiktszonterapi stimuleras centrala nervsystemet, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immun-försvar, stimulerar den egna läkningen och återställer balansen i kroppen. Ansiktet avspeglar hur vi mår i resten av kroppen. Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärt-lindring) förbättras blodcirkulationen, rynkor  blir mindre när depåer och blockeringar i systemet behandlas. Effekten blir ett fräschare vackrare utseende, friskare hud och en förbättrad hälsa. Ansiktzonterapi kan med fördel kombineras med andra kropps- och ansiktsbehandlingar som t. ex. massage, ansiktskur, kroppsinpackning.