KROPP

För hälsa, skönhet och välmående

Massage ingår i alla våra Spa och kroppsbehandlingar


Massage ger en skön avslappning och snabb återhämtning då den löser upp muskelspänningar, minskar stress, stärker immunförsvaret och ökar elasticiteten i både hud och muskulatur. Därför har vi valt att ha massage i alla våra Spa och kroppsbehandlingar. 
Välj mellan 30, 45, 60, 75 eller 90 min behandlingar.


Vi anpassar våra behandlingarefter dina behov och önskemål. Tveka därför inte att tala om hur du vill ha din behandling! 
Luxury treat massage 120 min


Iklädd badrock börjar du njuta av ett skönt fotbad och fotskrubb. Därefter ges en helkroppsmassage utifrån dina behov med varm olja med inslag av varma stenar. Sedan får ansiktet en uppfräschande behandling med produkter anpassade för din hud och ansiktsmassage där vi även använder Gua Sha stenar som mjukar upp rynkor och fina linjer, lymfdränerar och ger hyn fin lyster. En ljuvligt välgörande, upplyftande och avslappnande behandling från topp till tå med lyxiga produkter från Kerstin Florian.Vi bjuder på te och frukt.
Pris: 2190kr

Lavendeldream 75 min

Slappna av och dröm dig bort till dofter av lavendelfält i Provence. I denna lyxiga behandling kan du njuta och känna hur din kropp kommer i balans och total avslappning!
Vi börjar med en stärkande saltskrubb med lavendel och eukalyptusolja. Njut sedan av en underbar helkroppsmassage med varm lavendelolja och varma stenar. Vila sedan skönt inbäddad medan en avkopplande hårbottenmassage och fotmassage med fotbalsam ges.
Pris: 1390kr

Massage för gravida 60min

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna på olika sätt.

Vi anpassar massagen efter dina önskemål och behov. Gravidmassage passar alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.

Pris : 995krFusion massage 60 min

En djupgående kombination av svensk klassisk massage, olika österländska massagetekniker och hjälpmedel för en bearbetande djup behandling. Här använder vi händer, armbågar,  koppor, Gua Sha stenar och bambustavar för att nå djupt med självläkande i fokus utifrån just din kropps behov. 
Här ökar vi blodcirkulationen, mjukar upp i bindväv och muskler, hjälper till med utrensning och förbättrar flöden vilket ökar kroppens möjligheter till en bra hälsa.

En skön behandling för spända ömma muskler.

 

Vår Fusion massage avslutas med att du får ligga varmt inbäddad och slappna av medan du får en välgörande hårbottenmassage.

Pris: 995kr


NYHET Nordic Zen 90 min

En underbar behandling som har sin grund i den nordiska kulturen. Den ger en upplevelse fylld av harmoni och riktigt djup avslappning. Här får du en skön kroppsskrubb samt avslappnande och rogivande massage för hela kroppen med varm enbärsolja och varma lavastenar.
Vi avslutar med en ansiktskur bestående av rengöring, peeling, mask och återfuktning

Nyhetserbjudande  25 mars-30 april 2024
Pris; 1 395kr (1 690kr)

Body Harmony 75min


En mycket avslappnande Spabehandling för hela kroppen för dig som känner dig stressad och behöver komma i balans i både kropp och knopp. Behandlingen startar med att en energibalansering, terapeuten leder dig in i avslappning genom andning och kroppsskanning  där både kropp och hjärna får komma till ro.

Fötterna får extra omvårdnad med saltscrub och massage, sedan följer en djupare mindfullnessmassage för kropp och ansikte.  Du känner dig skönt avslappnad och mjukare i kroppen. Vi anpassar massagen efter just dina behov. Pris 1 390kr

Hanakasumi - "Blomblad för vinden" 60min

Hanakasumi är en ljuvligt lyxig Spabehandling med inspiration från badritualerna i Japan med doft av körsbärs- och lotusblommor. Behandlingen bjuder på en varm kroppspeeling med enzymer från papaya som peelar och mjukar upp din hud, en lång fotmassage med akupressur och därefter masseras varmt närande sheasmör in på hela kroppen. Du blir skönt avslappnad och

får en silkeslen återfuktad hud..

Pris: 1 090kr

Massage, 90 min/60min/45min/30min


Vi anpassar massagen efter dina behov och önskemål om resultat. Du talar om när du kommer för terapeuten hur du vill ha din massage. Här  är några exempel på de olika typer av massage som vi erbjuder:

Klassisk djupgående, Anti-stress, Relax.


30min massage

Pris: 550kr


45 min massage

Pris: 820kr


60 min massage

Pris: 995kr


90 min massage

Pris: 1 490kr


'behandling aroma oljor spa antistress body scrub'

Spakänsla 90 min

Kom och njut av en skräddarsydd och upplyftande Helkropps-behandling för kropp och ansikte. Först en kroppspeeling med en mineralrik saltskrubb där du väljer aromaolja. Behandlingen fortsätter med en lyxig massageapplikation på kroppen, med din valda ekologiska, aromaoljor. Sedan ges en uppfräschande Gua Sha ansiktskur där Gua Sha stenar kombineras med lyxig hudvård för en anti-age effekt med synbar fasthet, spänst och strålande hy.  Gua Sha-stenar används för att förbättra cirkulationen, stimulera lymfan, lösa upp toxiner samt höja hudens naturliga fuktnivå. Bindväven mjukas upp och svullnader blir mindre. Huden får en härlig lyster, blir klarare, mjukare och fastare.

Pris: 1 690kr

           Face & Fotkur 75 min


En återfuktande, härligt avkopplande kombinerad ansikts-och fotbehandling med lyxiga produkter anpassade utifrån din hud. Här ingår ansiktsrengöring (ej portömning), mask, toner, serum, dagkräm och ögonkräm samt lyftande ansiktsmassage. För dina friska fötter ingår filning av torra hälar, fotskrubb, mjukgörande fotinpackning med fotbalsam och fotmassage.


Pris:  1390kr

Mindfulness massage 90min


Mindfullness - massage för dig  som vill komma bort från stress och få en djupgående, rogivande och muskelavslappnande helhets-massageupplevelse anpassad utifrån dina behov med ett fördjupat fokus på total närvaro.
Pris: 1 490kr


Duo-Relax för två 90min
Spabehandling för två samtidigt


Underbart välgörande och avstressande Duo-behandlingar för dig och en vän som vill koppla av och bli lyxigt omhändertagna tillsammans av vår terapeut.


Vår terapeut tar hand om er båda växelvis i samma rum. Njut av varsin rygg, axel och nackmassage samt vår härliga uppfräschande ansiktskur där rengöring, ansiktsmask, toner, avslutande dagkräm samt avstressande ansikts-/ huvudmassage ingår. Sitt ned en stund efter behandlingen. Vi bjuder  på te och frukt efteråt.


Pris: 975kr/ person = 1950kr för två
Lymfsystemet och lymfmassage 

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulation. Det tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopps- och reningssystem i kroppen. Det är ett eget system som går parallellt med venerna. Vid nyckelbensgroparna sammankopplas den med blodcirkulationen där den tömmer lymfvätska och slaggprodukter för att sedan transporteras till njurarna och ut ur kroppen via urinen.


Ett bra lymfflöde renar bindväven/fascian som i sin tur ger starka smidiga muskler och en frisk kropp. Näringen från det vi äter och dricker transporteras ut via blodet genom artärerna för att  användas av cellerna i hela kroppen. Det som cellerna använt blir slaggprodukter som lymfsystemet tar med sig samtidigt som det även tar bort 20 % av den vätska (vatten) som hjärtat pumpat ut. På så sätt avlastar ett fungerande lymfsystem hjärtat. Det resterande 80% av blodet,  transporteras tillbaka till hjärtat via venerna. Lymfcirkulationen går i riktning mot lymfstationerna och med slutstation nyckelbensgroparna där den töms tillbaka till blodomloppet. Kroppen bildar 2-4 liter lymfvätska/dygn och samma mängd vätska behöver föras bort för att undvika svullnad och viktökning.

Lymfsystemet når hela kroppen utom hjärnan som har ett eget system (det glymfatiska systemet).


Lymfmassage är en mycket lugnande massagebehandling som passar alla där vi stimulerar lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp för att lösa upp fibroser.


Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Vilket gör att många känner sig lättare i kroppen efter lymfmassage.


Några vanliga symptom som kan tyda på stagnation i lymfsystemet, är att man känner sig ’tung’ och trög i kroppen, trött, svullen i olika kroppsdelar, att man har oförklarlig värk i kroppen, att man har infektioner/förkylningar en stor del
av tiden.


Lymfmassagens främsta syfte är att hjälpa till att "städa" vår kropp genom att stimulera och öka på lymfsystemets cirkulation. Kroppen kan då lättare transportera överskottsvätska och slaggprodukter från vävnader och ut i blodomloppet igen för att de där ska renas och slutligen transporteras ut ur kroppen via urin och svett.


Lymfmassage är speciellt bra för:

smärta

träningsvärk                                                                                            

sömnsvårigheter                                                                                   

stel och ont i kroppen

oro och stress i kroppen,                                                                     

domningar i fingrar och armar,                                                                      

svullnad i ben armar och händer                                                     

svårt att minska i vikt                                                                           

lätt för att bli förkyld                                                                          

trötthetssymptom

fibromyalgi

Innan och efter operationer och fettsugning

Pris 90 min: 1 290kr

Pris 120min: 1 790kr

Klippkort Lymfmassage
Pris 5 X 90min: 5 950kr

Tänk på att dricka ordentligt med vatten eller örtte före och efter

behandlingen för bästa effekt.

Deep Oscillation behandling 30/60/90/120min


Deep Oscillation är en unik  behandlingsmetod som, genom att pulsera ett elektrostatiskt fält, åstadkommer effektiva vibrationer i vävnaden. Deep Oscillation har en djupverkande effekt på hud, bindväv, subkutant fett, muskler, blod- och lymfkärl. Det underlättar transporten av näringsämnen, slaggprodukter, blodgenomströmning och lymfdränage.
Deep Oscillation är en non-invasiv och skonsam behandlingsmetod vilket gör det möjligt att påbörja behandling i ett tidigt skede efter skador eller operationer, allt för att påskynda läkningsprocessen, dämpa lokala inflammationer och lindra smärta.
Kroniska tillstånd som t ex lymfödem behandlas med mycket bra resultat.

Bevisade fördelar

 • Används i kombination med manuell lymfatisk dräneringsmassage för att hjälpa till med lymfödem
 • Alla tillstånd associerade med ärrvävnad, svullnad, inflammation och smärta.
 • Sportskador; (kan utföras omedelbart efter skada)
 • Förbättrad och påskyndad återhämtning efter idrottsskador och träningsvärk
 • Pre-kiropraktisk justering
 • Fettsugning före och efter operation
 • Rehabilitering efter estetisk kirurgi
 • Cellulitbehandling
 • Andningsproblem
 • Anti-aging behandling för ansikte, nacke och dekolleté
 • Förbättrad och snabbare sårläkningsprocess, speciellt för diabetiker och postoperativa patienter
 • Minskad hudirritation

  30 min Ett till två
  fokusområden 
  Pris 590kr

  60min behandling
  Pris: 995kr

  90min i kombination med
  Lymfmassage
  Pris: 1 290kr

  120min  i kombination med
  Lymfmassage 
  Pris: 1 790kr


Copyright ©2019 Powered by ER.