Kropps-behandlingar

För hälsa och välmående

'www.lenaspataget.se logga löv för hälsa och välmående yoga ikon blomma'

Massage ingår i alla våra Spa och kroppsbehandlingar


Massage ger en skön avslappning och snabb återhämtning då den löser upp muskelspänningar, minskar stress, stärker immunförsvaret och ökar elasticiteten i både hud och muskulatur. Därför har vi valt att ha massage i alla våra Spa och kroppsbehandlingar.  Välj mellan 30, 45, 60, 75 eller 90 min behandlingar.


Vi anpassar våra behandlingarefter dina behov och önskemål. Tveka därför inte att tala om hur du vill ha din behandling! PRISER

30 min    490kr
45 min    720kr

60min     950kr

 75min    1 190kr

 90min    1 390kr

Antistress refresh kombination 60min


Här har vi kombinerat en avstressande rygg/nackmassage med en lättare uppfräschade ansiktsbehandling där ansikts-/huvudmassage, rengöring, mask, toner och avslutande dagkräm ingår. Du kommer ner i varv och blir skönt avslappnad.

 Body scrub - 30min


Skrubben peelar bort torr hud och ger

en ny lyster åt huden. Efter scrub ges en mjukgörande body lotion. Din hud blir silkeslen och får en härlig lyster.


Neroli Blossom Sensory Experience 90 min


Väck sinnena till liv med dofter från Neroli/bitter-apelsinblomman! En massagebehandling som ger en djup avslappning men samtidigt en upplyftande upplevelse med energibalansering, en rengörande fotritual med eukalyptus-doftande handdukar, reflexology för att rensa huvudet, en lymfatisk torrborstningsteknik följt av en avslutande meditativ kroppsmassage med Neroli Blossom Bath & Body Oil.


En helt underbar Spaupplevelse!

Athletic´s sportmassage 75min


En deep tissue inspirerad massage som är speciellt utformad för total avkoppling, kombinerad med djupa tryck, trumningar och strykningar på områden där du har spänningar i kroppen. Massagen passar dig som har behov av uppmjukning och avslappning, före  eller efter träning, vid stress eller för dig som har mycket spänningar och ömma muskler.

Massage, 90 min/60min/45min/30min


Vi anpassar massagen efter dina behov och önskemål om resultat. Du talar om när du kommer för terapeuten hur du vill ha din massage. Här  är några exempel på de olika typer av massage som vi erbjuder:

Klassisk djupgående, Anti-stress, Relax.


30min massage45 min massage60 min massage90 min massage


Bambumassage 60/90 min


En ny massagebehandling som tar dig till nya höjder där gammal österländsk tradition möter modern friskvård.  En holistisk behandling med massagens fördelar där värmen från bambupinnarna i kombination med behandlingstekniken ökar cirkulationen, ger avslappning, utrensning och är toppen för trötta och ansträngda muskler.

60 min  


90 min


 Lymfmassage 90min/120min

 En mycket lugnande massagebehandling som passar Alla där vi stimulerar lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp för att lösa upp fibroser. Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Det gör att du kommer att känna dig lättare i kroppen.

Lymfmassage är speciellt bra för: stel och ont i kroppen, oro och stress i kroppen, träningsvärk, sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, svullnad i ben armar och händer, smärta, svårt att minska i vikt, fibromyalgi, lätt för att bli förkyld eller trötthetssymptom.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten eller örtte före och efter behandlingen för bästa effekt.90min


120min

'behandling aroma oljor spa antistress body scrub'

Aroma de lux 75 min


En lyxig Spabehandling som är avslappnande för musklerna, verkar utrensande och återfuktar. Efter skrubb appliceras en mineralrik, mjukgörande Body Crème som blandats med aromaolja över hela kroppen. Medan du ligger skönt avslappnad i en varm mjukgörande inpackning ges rengöring och massage i ansiktet. Hanakasumi - "Blomblad för vinden" 60min/90min


Hanakasumi är en ljuvligt lyxig Spabehandling med inspiration från badritualerna i Japan med doft av körsbärs- och lotusblommor. Behandlingen bjuder på en varm kroppspeeling med enzymer från papaya som peelar och mjukar upp din hud, en lång fotmassage med akupressur och därefter masseras varmt närande sheasmör in på hela kroppen. Du blir skönt avslappnad och

får en silkeslen återfuktad hud.


Välj 90 min om du vill ha en längre massage.


Magnesium Wellness 60min


Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt för kroppens välbefinnande. Denna närande behandling, med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de oftast låga nivåerna av mineraler. 
Bra för dig som har ont i muskler och leder.


Spabehandlingen innehåller torrborstning av kroppen, sedan följer varma kompresser med mineraler och massage utifrån dina behov med magnesium lotion på kroppen, ansiktsmassage och avslutningisvis en härlig fotstretch/massage.

Mindfulness massage 90min


Mindfullness - massage för dig  som vill komma bort från stress och få en djupgående, rogivande och muskelavslappnande helhets-massageupplevelse anpassad utifrån dina behov med ett fördjupat fokus på total närvaro.

Massage för gravida 60min/30min


Under graviditeten förändras kroppen vilket

påverkar musklerna på olika sätt.

Vi anpassar massagen efter dina önskemål och behov. Gravidmassage passar alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.

30 min60 min

NYHET! Gua Sha Vital Body  90min


Gua Sha är en traditionell kinesisk behandlingsteknik som går ut på att med ett fast grepp gnugga huden med Gua Sha skrapor av sten/kristall, för att lätta på stagnation, spänningar, för att avlägsna smärta i muskler orsakade av störningar i cirkulationen och obalanser i kroppen.

I denna nya behandling ger vi näring till kropp och sinne med energi ifrån den högvibrerande Sibin Bian-stenen tillsammans med den naturliga, helande kraften från aromaoljor. En revitaliserande topp-till tå-behandling där en känsla av lätthet infinner sig i kroppen efter behandlingen. 

Går att boka från och med den 10 september.

Introduktionspris: 1190kr (1390kr)

Erbjudandet gäller från och med 10 september till och med 31 oktober 2020
        
Duo - Spabehandlingar för två samtidigt


Underbart välgörande och avstressande Duo-behandlingar för dig och en vän som vill koppla av och bli lyxigt omhändertagna tillsammans av vår terapeut.


Duo-Relax för två 75min

Koppla av och bli lyxigt omhändertagna av vår terapeut tar hand om er båda växelvis i samma rum. Njut av varsin rygg, axel och nackmassage samt vår härliga uppfräschande ansiktskur där rengöring, ansiktsmask, toner, avslutande dagkräm samt avstressande ansikts-/ huvudmassage ingår. Vi bjuder på te och frukt efteråt.


Pris: 845kr/ person = 1690kr för tvåBody Harmony 75min


En mycket avslappnande Spabehandling för hela kroppen för dig som känner dig stressad och behöver komma i balans i både kropp och knopp. Behandlingen startar med att en energibalansering, terapeuten leder dig in i avslappning genom andning och kroppsskanning  där både kropp och hjärna får komma till ro.

Fötterna får extra omvårdnad med saltscrub och massage, sedan följer en djupare mindfullnessmassage för kropp och ansikte.

Du känner dig skönt avslappnad och mjukare i kroppen. Vi anpassar massagen efter just dina behov.

 Ginger Renewel 90min

Ingefära står i centrum i denna kroppsbehandling tillsammans med en speciell massageteknik. Behandlingen inleds med en välgörande kroppsskrubb. Därefter utförs en värmande massage med ingefärsolja där vi även tar hjälp av varma stenar. Behandlingen blir komplett med en avslappnande hårbottenmassage med varm ingefärsolja som sakta hälls över hårbotten.

Sköna fötter 45 min


Välgörande vård för friska fötter. En uppfriskande behandling där dina fötter får nytt liv igen. Peeling av fötter och underben, skonsamt filande av förhårdnader. fot- och underbens massage samt fotinpackning. Härliga Spa-fötter helt enkelt!

Hot Stone massage 60min


Hot stone är en lugn, avstressande men ändå djupgående lugn massage. Värmen från stenarna gör att musklerna slappnar av, vilket gör att terapeuten kan bearbeta musklerna utan att använda djuptryck.

Du blir härligt avslappnad.

Medicinsk massageterapeutisk behandling


Både den klassiska massagen och den medicinska massageterapeutiska behandlingen kan vara precis lika djupgående och lika inriktade på specifika problem, men med skillnaden att den terapeutiska ofta inriktar sig på lite mer avancerade bekymmer och utförs av vår massageterapeut som har ännu lite mer kunskap än massören om vissa skador och problem.

Behandlingen kan antingen vara inriktad mot att förebygga besvär eller behandla direkta problem och besvär som tex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, musarm, strålande smärta och huvudvärk. Här använder vi oss av olika massagetekniker och stretch samt hemövningar ingår ofta i behandlingen.Välj mellan 60min/45min


Lymfmassage 90min/120 minLymfmassage är en mycket lugnande massagebehandling som passar alla där vi stimulerar lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp för att lösa upp fibroser.


Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Vilket gör att många känner sig lättare i kroppen efter lymfmassage.


Några vanliga symptom som kan tyda på stagnation i lymfsystemet, är att man känner sig ’tung’ och trög i kroppen, trött, svullen i olika kroppsdelar, att man har oförklarlig värk i kroppen, att man har infektioner/förkylningar en stor del
av tiden.


Lymfmassagens främsta syfte är att hjälpa till att "städa" vår kropp genom att stimulera och öka på lymfsystemets hastighet. Kroppen kan då lättare transportera överskottsvätska och slaggprodukter från vävnader och ut i blodomloppet igen för att de där ska renas och slutligen transporteras ut ur kroppen via urin och svett.


Lymfmassage är speciellt bra för:


smärta

träningsvärk                                                                                            

sömnsvårigheter                                                                                    Pris 90 min: 1 190kr

stel och ont i kroppen

oro och stress i kroppen,                                                                      Pris 120min: 1 590kr

domningar i fingrar och armar,                                                                      

svullnad i ben armar och händer                                                       Klippkort Lymfmassage

svårt att minska i vikt                                                                            Pris  5 X 90min: 4 975kr

lätt för att bli förkyld                                                                              Pris  5 X 120min: 6 975kr

trötthetssymptom

fibromyalgi

Innan och efter operation


Tänk på att dricka ordentligt med vatten eller örtte före och efter

behandlingen för bästa effekt.

Copyright ©2019 Powered by ER.