Terapeuten rekommenderar

För hälsa och välmående

Massage erbjudande hos Carina
45 min Antistressmassage eller Klassisk massage 45 min

Antistressmassage är en lugn och mjuk halvkropps-massage där du väljer t.ex hela baksidan av kroppen då vi mjukar upp rygg nacke, säte , ben och fötter eller överkropp där vi ger massage på rygg, axlar , nacke, armar, händer, huvud och ansikte.Mycket bra för dig som har spänningar i kroppen och känner att du behöver slappna av.


Klassisk massage är en djupare massage utifrån dina behov och önskan oom resultat. Bra för dig med ömma stela axlar nacke rygg t.ex.


Pris 695kr ( 790kr)


Priset gäller till och med 25 april 2023

Prova på Lymfmassage 90 min

1 gång / person


En mycket lugnande massagebehandling som passar Alla. Här stimulerar vi lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp och koppor för att lösa upp fibroser. Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Det gör att du kommer att känna dig lättare i kroppen.

Lymfmassage är speciellt bra för: stel och ont i kroppen, oro och stress i kroppen, träningsvärk, sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, svullnad i ben armar och händer, smärta, svårt att minska i vikt, fibromyalgi, lätt för att bli förkyld eller trötthetssymptom.


Prova på pris: 1 150kr  (ord.pris 1290kr) gäller 1 gång/ kund

Copyright ©2019 Powered by ER.