Terapeuten rekommenderar

För hälsa och välmående

Vinterrelax 75 min
Bokas senast 21mars 2024


Unna dig själv eller någon annan du tycker om. Njut av en härligt avslappnande massage med varm olja och inslag av varma stenar för rygg/nacke och huvud. Ansiktet får en upplyftande, hud-stärkande kur som ger mycket fukt och lyster med ljuvlig ansiktsmassage. Dessutom ingår hand- och fot-massage. Kom och bara njut!


Pris nu: 1195kr ( 1350kr)

Kan endast bokas till och med 21 mars 2024


Söndagserbjudande

     Face express + färgning av fransar och bryn samt plockning av brynen 60 min

För dig som vill ha en snabb uppfräschning för ansiktet med lyxiga produkter från Kerstin Florian som anpassas efter din hud. En spänstgivande ansiktsmassage ingår också + färgning av fransar och  ögonbryn samt plockning av brynen.

                   Pris nu 995 kr    ( 1 195kr)

Face express + färgning av ögonbryn och plockning 50 min

                   Pris nu 895 kr   ( 1  045kr)


Gäller på söndagar hos Moa

NYHET!
NORDIC ZEN 90 min

     Erbjudandet kan bokas från 26 mars 2024

Nordic Zen är en underbar behandling som har sin grund i den nordiska kulturen. Den ger en upplevelse fylld av harmoni och riktigt djup avslappning. Här får du en skön kroppsskrubb samt avslappnande och rogivande massage för hela kroppen med varm enbärsolja och varma lavastenar.
Vi avslutar med en ansiktskur bestående av rengöring, peeling, mask och återfuktning.


Nyhetserbjudandet går att boka redan nu från 26 mars - 30 april 2024
Pris: 1 395kr  (1 690kr)

Prova på Lymfmassage 90 min

1 gång / person


En mycket lugnande massagebehandling som passar Alla. Här stimulerar vi lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp och koppor för att lösa upp fibroser. Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Det gör att du kommer att känna dig lättare i kroppen.

Lymfmassage är speciellt bra för: stel och ont i kroppen, oro och stress i kroppen, träningsvärk, sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, svullnad i ben armar och händer, smärta, svårt att minska i vikt, fibromyalgi, lätt för att bli förkyld eller trötthetssymptom.


Prova på pris: 1 190kr  (ord.pris 1290kr) gäller 1 gång/ kund

Copyright ©2019 Powered by ER.