Terapeuten rekommenderar

För hälsa och välmående

ERBJUDANDE Yumilashes 85 min

Franslyft + färgning av fransarna

För dig som vill få fina fransar till skolavslutning, sommar och semester

Yumilashes är en parabenfri, keratinbehandling på dina egna naturliga fransar. Behandlingen  lyfter och böjer dina fransar uppåt, fyller fransarna med näring -  keratin och vitaminer samt färgar och laminerar fransarna. Behandlingen är smärtfri och passar även känsliga ögon.
Håller ca 6 - 12 veckor.

ATT TÄNKA PÅ INNAN:

- Kom OSMINKAD till din behandling.

- Inga linser under behandlingen

- Inga lösögonfransar

PRIS NU: 950kr (1150kr)

Erbjudandet gäller till och med 19 juni 2024

 Även på söndagar hos Moa

Face & Fotkur 75 min 

Förbered dig för sommar

En återfuktande, härligt avkopplande kombinerad ansikts-och fotbehandling med lyxiga produkter anpassade utifrån din hud. Här ingår ansiktsrengöring (ej portömning), mask, toner, serum, dagkräm och ögonkräm samt lyftande ansiktsmassage. För dina friska fötter ingår filning av torra hälar, fotskrubb, mjukgörande fotinpackning med fotbalsam och fotmassage.


Pris nu : 1190kr ( 1390kr)

Gäller till och med 4 juli 2024Prova på Lymfmassage 90 min

1 gång / person


En mycket lugnande massagebehandling som passar Alla. Här stimulerar vi lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp och koppor för att lösa upp fibroser. Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Det gör att du kommer att känna dig lättare i kroppen.

Lymfmassage är speciellt bra för: stel och ont i kroppen, oro och stress i kroppen, träningsvärk, sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, svullnad i ben armar och händer, smärta, svårt att minska i vikt, fibromyalgi, lätt för att bli förkyld eller trötthetssymptom.


Prova på pris: 1 190kr  (ord.pris 1290kr) gäller 1 gång/ kund

Copyright ©2019 Powered by ER.