Terapeuten rekommenderar

För hälsa och välmående

     Gua Sha Vital Body 90 min


Gua Sha är en traditionell kinesisk behandlingsteknik med en histora så långt tillbaka som 2000 år. Tekniken går ut på att med ett fast grepp gnugga huden med Gua Sha skrapor av sten/kristall, för att lätta på stagnation, spänningar, för att avlägsna smärta i muskler orsakade av störningar i cirkulationen och obalanser i kroppen.

I denna nya behandling ger vi näring till kropp och sinne med energi ifrån den högvibrerande Sibin Bian-stenen tillsammans med den naturliga, helande kraften från aromaoljor. En revitaliserande topp-till tå-behandling där en känsla av lätthet infinner sig i kroppen efter behandlingen. 

På Kinesiska betyder ”Gua” skrapa eller skapa friktion på ytan. ”sha” rodnaden som som uppträder på det skrapade området. En person kan ha mer eller mindre ”sha”, beroende på omfattning av stagnation/svullnad i det behandlade området.  Vanliga ställen att finna ”sha” är vid nacke/axlar/rygg/arm.

.Vid gua sha behandling sker en bristning i de slaggfyllda underhudskapillärerna och en rodnad uppstår när slagget lägger sig under huden. Rodnaden kan variera i färg beroende på hur bra/dålig cirkulationen är i det området och hur länge stagnationen suttit och byggts på. Kroppen går sedan in med friskt blod och startar en läkningsprocess som får symptom att minska och försvinna.

Går att boka från och med den 10 september.

Introduktionspris: 1190kr (1390kr)

Erbjudandet gäller från och med 10 september till och med 31 oktober 2020
        Prova på Lymfmassage 90 min

1 gång / person

En mycket lugnande massagebehandling som passar Alla där vi stimulerar lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp för att lösa upp fibroser. Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Det gör att du kommer att känna dig lättare i kroppen.

Lymfmassage är speciellt bra för: stel och ont i kroppen, oro och stress i kroppen, träningsvärk, sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, svullnad i ben armar och händer, smärta, svårt att minska i vikt, fibromyalgi, lätt för att bli förkyld eller trötthetssymptom.


Pris: 890kr  (ord.pris 1190kr)


Erbjudandet gäller 1 gång / kund under 2020

Copyright ©2019 Powered by ER.