Terapeuten rekommenderar

För hälsa och välmående

VÅRFRÄSCH SPECIAL 75min
En perfekt behandling med lyxiga produkter från KERSTIN FLORIAN för dig som vill få en fräsch lyster på kropp och ansikte inför en vår i solen. Först en ljuvlig body scrub med mineralsalter och eukalyptus, sedan sprayas kroppen med en återfuktande body spray som ger en silkeslen känsla.  Ansiktet får uppfräschande rengöring , ansiktsscrub, toner, mask, serum, dagcreme samt en lyftande ansiktsmassage. Dessutom snyggar vi till brynen med färg och plock. Du blir skönt avslappnad, får en fräsch, återfuktad hud med en härlig lyster. Redo för våren!PRIS NU: 995kr  (1 330kr)


Gäller till och med  27 april 2021

Prova på Lymfmassage 90 min

1 gång / person


En mycket lugnande massagebehandling som passar Alla där vi stimulerar lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp för att lösa upp fibroser. Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Det gör att du kommer att känna dig lättare i kroppen.

Lymfmassage är speciellt bra för: stel och ont i kroppen, oro och stress i kroppen, träningsvärk, sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, svullnad i ben armar och händer, smärta, svårt att minska i vikt, fibromyalgi, lätt för att bli förkyld eller trötthetssymptom.


Prova på pris: 990kr  (ord.pris 1190kr) gäller 1 gång/ kund

Copyright ©2019 Powered by ER.