Terapeuten rekommenderar

För hälsa och välmående

 Säsongsnyhet i januari 2020        

Ginger Renewel 90 min

Ingefära står i centrum i denna ljuvliga kroppsbehandling tillsammans med en speciell massageteknik. Behandlingen inleds med en välgörande kroppsskrubb. Därefter utförs en värmande massage med ingefärsolja där vi även tar hjälp av varma stenar. Behandlingen blir komplett med en avslappnande hårbottenmassage med varm ingefärsolja som sakta hälls över hårbotten. Bara njut av välbefinnande!

Nu: 1 190kr ( ord.pris 1 390kr)

Erbjudandet gäller mellan 7 januari-28 februari 2020

Medicinsk massageterapeutisk behandling 45min / 60min


Både den klassiska massagen och den medicinska massageterapeutiska behandlingen kan vara precis lika djupgående och lika inriktade på specifika problem, men med skillnaden att den terapeutiska ofta inriktar sig på lite mer avancerade bekymmer och utförs av vår massageterapeut som har ännu lite mer kunskap än massören om vissa skador och problem.

Behandlingen kan antingen vara inriktad mot att förebygga besvär eller behandla direkta problem och besvär som tex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, musarm, strålande smärta och huvudvärk. Här använder vi oss av olika massagetekniker och stretch samt hemövningar ingår ofta i behandlingen.

Välj mellan 60min/45min


100kr rabatt
när du bokar under jan/feb 

45min NU 620kr

60min NU 850kr

           Gäller till och med den 29 februari 2020

Copyright ©2019 Powered by ER.